kaca babagan kita

Babagan awake dhewe

lungo

Sapa Kita?

Longou International Business (Shanghai) Co., Ltd. didegaké ing taun 2007 lan dumunung ing pusat ekonomi--Shanghai.Iki minangka pabrikan aditif bahan kimia konstruksi & panyedhiya solusi aplikasi lan setya nyedhiyakake bahan & solusi konstruksi kanggo pelanggan global.

Sawise luwih saka 10 taun pangembangan terus-terusan lan inovasi, LONGOU INTERNATIONAL wis ngembangake skala bisnis menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa, Amerika, Australia, Afrika lan wilayah utama liyane.Kanggo nyukupi kabutuhan pribadi pelanggan manca lan layanan pelanggan sing luwih apik, perusahaan wis nyiyapake agensi layanan jaban rangkah, lan wis nindakake kerjasama ekstensif karo agen lan distributor, mboko sithik mbentuk jaringan layanan global.

Apa We Do?

LONGOU INTERNATIONAL khusus ing R&D, produksi lan pemasaranSelulosa eter(HPMC,HEMC, HEC) lanwêdakakêna polimer redispersiblelan aditif liyane ing industri konstruksi.Produk kalebu macem-macem gelar lan duwe macem-macem model kanggo saben produk.

Aplikasi kalebu mortir drymix, beton, lapisan dekorasi, bahan kimia saben dina, lapangan minyak, tinta, keramik lan industri liyane.

LONGOU nyedhiyakake pelanggan global produk kualitas dhuwur, layanan sampurna lan solusi paling apik karo model bisnis produk + teknologi + layanan.

Apa sing kita lakoni

Kenapa Pilih Kita?

Kita nyedhiyakake layanan ing ngisor iki kanggo para pelanggan.
Sinau sifat produk pesaing.
Tulung klien nemokake kelas sing cocog kanthi cepet lan tepat.
Layanan Formulasi kanggo nambah kinerja lan biaya kontrol, miturut kondisi cuaca spesifik saben klien, wedhi lan semen khusus, lan kebiasaan kerja sing unik.
Kita duwe Laboratorium Kimia lan Lab Aplikasi kanggo njamin kepuasan paling apik:
Laboratorium kimia ngidini kita ngevaluasi sifat kayata viskositas, kelembapan, tingkat awu, pH, isi gugus metil lan hidroksipropil, gelar substitusi, lsp.
Laboratorium aplikasi ngidini kita ngukur wektu mbukak, retensi banyu, kekuatan adhesi, tahan slip lan sag, wektu nyetel, kemampuan kerja dll.
Layanan pelanggan multi-lingual:
Kita nawakake layanan ing basa Inggris, Spanyol, Cina, Rusia lan Prancis.
Kita duwe conto lan conto counter saben lot kanggo verifikasi kinerja produk kita.
We njupuk care saka proses logistik nganti port tujuan yen customer mbutuhake.

Tim Kita

LONGOU INTERNATIONAL saiki duwe luwih saka 100 buruh lan luwih saka 20% duwe gelar Master utawa Dokter.Ing pimpinan Ketua Pak Hongbin Wang, kita wis dadi tim diwasa ing industri aditif construction.Kita minangka klompok anggota enom lan energik lan kebak semangat kanggo kerja lan urip.

Budaya Perusahaan
Pangembangan kita didhukung dening budaya perusahaan sajrone pirang-pirang taun kepungkur.Kita ngerti yen budaya perusahaan mung bisa dibentuk liwat Impact, Infiltrasi lan Integrasi.

Misi Kita
Nggawe bangunan luwih aman, luwih hemat energi, lan luwih apik;
Filosofi bisnis: layanan siji-mandeg, kustomisasi pribadi, lan ngupayakake nggawe nilai paling gedhe kanggo saben pelanggan;
Nilai inti: pelanggan pisanan, kerja tim, kejujuran lan kapercayan, keunggulan;

Semangat Tim
Ngimpi, semangat, tanggung jawab, dedikasi, kesatuan lan tantangan kanggo mokal;

sesanti
Kanggo nggayuh rasa seneng lan impen kabeh karyawan LONGOU INTERNATIONAL.

Tim kita

Sawetara Klien Kita

Sawetara klien kita

Pameran Perusahaan

Pameran perusahaan

Layanan Kita

1. Dadi 100% tanggung jawab kanggo keluhan kualitas, 0 masalah kualitas ing transaksi kepungkur.

2. Atusan produk ing tingkat beda kanggo pilihan.

3. Sampel gratis (ing 1 kg) ditawakake kapan wae kajaba biaya operator.

4. Sembarang pitakonan bakal mangsuli ing 12 jam.

5. Strictly ing milih bahan baku.

6. Rega cukup & kompetitif, pangiriman tepat waktu.

layanan kita