Superplasticizer

Superplasticizer

  • Polycarboxylate Superplasticizer High Range Water Reducer kanggo Cementitious Mortar

    Polycarboxylate Superplasticizer High Range Water Reducer kanggo Cementitious Mortar

    1. Super plasticizers minangka surfaktan hidrodinamik (agen reaktif lumahing) kanggo entuk workability dhuwur ing rasio w / c suda dening ngurangi gesekan antarane pari-parian.

    2. Superplasticizers, uga dikenal minangka reducer banyu sawetara dhuwur, aditif digunakake kanggo nggawe beton dhuwur-kekuatan utawa kanggo nyeleh beton poto-compacting.Plasticizers minangka senyawa kimia sing bisa ngasilake beton kanthi kandungan banyu kurang luwih 15%.

    3. PC seris minangka polimer karboksilat Poly majeng sing nduweni efek dispersing sing luwih kuat lan nuduhake segregasi pengurangan banyu sing dhuwur lan getihen, ditambahake ing manufaktur beton kanthi kinerja dhuwur lan digabungake karo semen, agregat, lan admixture.

  • Sulfonated Melamine Formaldehyde (SMF) Superplasticizer kanggo Campuran Beton

    Sulfonated Melamine Formaldehyde (SMF) Superplasticizer kanggo Campuran Beton

    1. Sulfonated Melamine Formaldehyde (SMF) uga disebut Sulfonated Melamine Formaldehyde, Sulfonated Melamine Formaldehyde Condensate, Sodium Melamine Formaldehyde.Iku jinis superplasticizer liyane kajaba Sulfonated Naphthalene Formaldehyde lan superplasticizer Polycarboxylate.

    2. Super plasticizers minangka surfaktan hidrodinamik (agen reaktif lumahing) kanggo entuk workability dhuwur ing rasio w / c suda dening ngurangi gesekan antarane pari-parian.

    3. Minangka banyu ngurangi admixtures, Sulfonated melamine formaldehyde (SMF) punika polimer digunakake ing semen lan plester-formulasi kanggo ngurangi isi banyu, nalika nambah fluidity lan workability saka campuran.Ing beton, tambahan SMF ing desain campuran sing cocog nyebabake porositas sing luwih murah, kekuatan mekanik sing luwih dhuwur, lan resistensi sing luwih apik kanggo lingkungan sing agresif.

  • Sodium Naphthalene Sulfonate Formaldehyde FDN (Na2SO4 ≤5%) kanggo Campuran Beton

    Sodium Naphthalene Sulfonate Formaldehyde FDN (Na2SO4 ≤5%) kanggo Campuran Beton

    1. Sodium naftalena sulfonat formaldehida FDN uga disebut naftalena adhedhasar superplasticizer, poli naftalena sulfonat, sulfonated naftalena formaldehida.Penampilane yaiku bubuk coklat entheng.Superplasticizer SNF digawe saka naftalena, asam sulfat, formaldehida lan basa cair, lan ngalami serangkaian reaksi kayata sulfonasi, hidrolisis, kondensasi lan netralisasi, banjur dikeringake dadi bubuk.

    2. Naftalena sulfonat formaldehida umum diarani minangka superplasticizer kanggo beton, supaya iku utamané cocok kanggo prepatation saka dhuwur-kekuatan beton, steam-cured beton, adi beton, beton impermeable, beton anti banyu, plasticized beton, baja bar lan prategang. beton bertulang.Kajaba iku, formaldehida sodium naftalena sulfonat uga bisa digunakake minangka dispersant ing industri kulit, tekstil lan pewarna, lan liya-liyane.