HEC

HEC

  • Hydroxyethyl Cellulose HEC HE100M Digunakake ing Paint

    Hydroxyethyl Cellulose HEC HE100M Digunakake ing Paint

    Eter selulosa minangka jinis bubuk polimer sing larut banyu non-ionik sing dikembangake kanggo nambah kinerja rheologi cat lateks, bisa dadi modifier rheologi ing cat lateks.Iki minangka jinis selulosa Hydroxyethyl sing dimodifikasi, katon ora enak, ora ana ambune lan ora beracun putih nganti bubuk granular kuning tipis.

    HEC minangka thickener sing paling umum digunakake ing cat Lateks.Saliyane thickening kanggo Paint Lateks, wis fungsi emulsifying, dispersing, stabil lan banyu-retaining.Sifat-sifat kasebut minangka efek penebalan sing signifikan, lan warna pertunjukan sing apik, pembentukan film lan stabilitas panyimpenan.HEC minangka eter selulosa nonionik sing bisa digunakake ing macem-macem pH.Nduwe kompatibilitas sing apik karo materi liyane, kayata pigmen, bantu, pengisi lan uyah, ketrampilan lan leveling sing apik.Ora gampang netes sagging lan spattering.

  • HEC ZS81 Hydroxyethyl Cellulose for Water Based Paint

    HEC ZS81 Hydroxyethyl Cellulose for Water Based Paint

    Eter selulosa minangka jinis bubuk polimer sing larut banyu non-ionik sing dikembangake kanggo nambah kinerja rheologi cat lateks, bisa dadi modifier rheologi ing cat lateks.Iki minangka jinis selulosa Hydroxyethyl sing dimodifikasi, katon ora enak, ora ana ambune lan ora beracun putih nganti bubuk granular kuning tipis.

    HEC minangka thickener sing paling umum digunakake ing cat Lateks.Saliyane thickening kanggo Paint Lateks, wis fungsi emulsifying, dispersing, stabil lan banyu-retaining.Sifat-sifat kasebut minangka efek penebalan sing signifikan, lan warna pertunjukan sing apik, pembentukan film lan stabilitas panyimpenan.HEC minangka eter selulosa nonionik sing bisa digunakake ing macem-macem pH.Nduwe kompatibilitas sing apik karo materi liyane, kayata pigmen, bantu, pengisi lan uyah, ketrampilan lan leveling sing apik.Ora gampang netes sagging lan spattering.