kaca-banner

produk

Redispersible Lateks Powder / Redispersible Emulsion Powder / RDP Powder kanggo Tile Adhesive

katrangan singkat:

1. ADHES® AP2080 minangka jinis umumbubuk lateks redispesiblekanggo adhesive kothak, padha VINNAPAS 5010N, MP2104 DA1100/1120 lan DLP2100/2000.

2.Wêdakakêna redispersibleora mung digunakake ing kombinasi saka Binder anorganik, kayata semen adhedhasar lancip-amben mortir, gypsum basis putty, SLF mortir, wall plester mortir, kothak adhesive, grouts, uga minangka binder khusus ing sistem ikatan resin sintesis.

3. Kanthi kemampuan kerja sing apik, properti anti-sliding lan lapisan sing apik.Wêdakakêna polimer redispersible sing serius iki bisa nambah properti rheologis saka binders, nambah resistance sag.Digunakake digunakake ing dempul, adhesive kothak lan plester, uga mortir amben tipis lan mortir semen sing fleksibel.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ADHES® AP2080 Re-dispersible Latex Powder kalebu bubuk polimer sing dipolimerisasi dening kopolimer etilena-vinil asetat.Produk iki nduweni adhesi unggul, plastisitas, tahan abrasi.

bubuk redispersible (1)

Spesifikasi Teknis

jeneng Redispersible Lateks bubuk AP2080
CAS NO. 24937-78-8
KODE HS 3905290000
Penampilan Putih, bubuk sing mili bebas
Koloid protèktif Polivinil alkohol
Aditif Mineral anti-caking agen
Sisa Kelembapan ≤ 1%
Akeh Kapadhetan 400-650 (g/l)
Abu (kobong ing ngisor 1000 ℃) 10±2%
Suhu pambentukan film paling murah (℃) 4 ℃
Properti film Hard
Nilai pH 5-9.0 (Solusi banyu sing ngemot 10% dispersi)
Keamanan Non-beracun
Paket 25(Kg/bag)

Aplikasi

➢ Gipsum mortar, bonding mortar

➢ Isolasi mortar,

➢ Dempul tembok

Tile adhesive

➢ Ikatan papan isolasi EPS XPS

➢ Mortar self-leveling

bubuk redispersible (2)

Pagelaran Utama

➢ Kinerja redispersi sing apik banget

➢ Ningkatake kinerja rheologis lan kerja mortir

➢ Tambah wektu mbukak

➢ Ningkatake kekuwatan ikatan

➢ Tambah kekuatan kohesif

➢ Ketahanan nyandhang banget

➢ Ngurangi cracking

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem ing paket asline.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake kanthi cepet supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Mangga nggunakake ing 6 sasi, nggunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

ADHES ®Bubuk Lateks Re-dispersiblebelongs kanggo produk non-beracun.

Kita menehi saran supaya kabeh pelanggan sing nggunakake ADHES ® RDP lan wong-wong sing sesambungan karo kita maca Lembar Data Safety Material kanthi teliti.Pakar safety kita seneng menehi saran babagan masalah safety, kesehatan, lan lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita