kaca-banner

produk

Hydroxyethyl Cellulose HEC HE100M Digunakake ing Paint

katrangan singkat:

Eter selulosa minangka jinis bubuk polimer sing larut banyu non-ionik sing dikembangake kanggo nambah kinerja rheologi cat lateks, bisa dadi modifier rheologi ing cat lateks.Iki minangka jinis selulosa Hydroxyethyl sing dimodifikasi, katon ora enak, ora ana ambune lan ora beracun putih nganti bubuk granular kuning tipis.

HEC minangka thickener sing paling umum digunakake ing cat Lateks.Saliyane thickening kanggo cat Lateks, nduweni fungsi kanggo emulsifying, dispersing, stabil lan banyu-retaining.Sifat-sifat kasebut minangka efek penebalan sing signifikan, lan warna pertunjukan sing apik, pembentukan film lan stabilitas panyimpenan.HEC minangka eter selulosa nonionik sing bisa digunakake ing macem-macem pH.Nduwe kompatibilitas sing apik karo materi liyane, kayata pigmen, bantu, pengisi lan uyah, keluwesan lan leveling sing apik.Ora gampang netes sagging lan spattering.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Hydroxyethyl Cellulose HE100M minangka seri eter selulosa larut non-ion, sing bisa larut ing banyu panas utawa kadhemen, lan nduweni karakteristik thickening, suspending, adhesive, emulsion, lapisan film lan koloid protèktif polimer super absorbent, sing akeh digunakake. ing cat, kosmetik, pengeboran minyak lan industri liyane.

Selulosa eter

Spesifikasi Teknis

jeneng Hydroxyethyl cellulose HE100M
kode HS 3912390000
Nomer CAS 9004-62-0
Penampilan bubuk putih utawa kuning
Akeh Kapadhetan 19~38(lb/ft 3) (0.5~0.7) (g/cm 3 )
isi Kelembapan ≤5,0 (%)
Nilai PH 6.0--8.0
Sisa (Ash) ≤4,0 (%)
Viskositas (solusi 2%) 80.000~120.000 (mPa.s, NDJ-1)
Viskositas (solusi 2%) 40.000~55.000 (mPa.s, Brookfield) 
Paket 25 (kg/bag)

Aplikasi

➢ Industri Coating

➢ Pandhuan aplikasi kanggo industri kosmetik

➢ Pedoman aplikasi Industri Minyak (ing industri semen lan pengeboran ladang minyak)

HEC

Pagelaran Utama

➢ Efek thickening dhuwur

➢ Sifat rheologis sing apik banget

➢ Dispersi lan kelarutan

➢ Stabilitas panyimpenan

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem ing paket asline.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake sanalika bisa kanggo nyegah kelembapan;

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Periode babar pisan rong taun.Gunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

Hydroxyethyl cellulose HEC ora kalebu bahan sing mbebayani.Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Material Safety Data Sheet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita