Serat Selulosa
Redispersible Polymer Powder
Superplasticizer

APLIKASI

Nyedhiyakake bahan bangunan lan solusi kanggo pelanggan global.

  • Iki minangka pabrikan aditif bahan kimia konstruksi & panyedhiya solusi aplikasi lan setya nyedhiyakake bahan & solusi konstruksi kanggo pelanggan global.

    Sapa Kita

    Iki minangka pabrikan aditif bahan kimia konstruksi & panyedhiya solusi aplikasi lan setya nyedhiyakake bahan & solusi konstruksi kanggo pelanggan global.

  • We spesialis ing riset lan pangembangan, produksi, lan dodolan aditif kayata eter selulosa (HPMC, HEMC, HEC) lan bubuk polimer redispersible ing industri konstruksi.

    Bisnis Kita

    We spesialis ing riset lan pangembangan, produksi, lan dodolan aditif kayata eter selulosa (HPMC, HEMC, HEC) lan bubuk polimer redispersible ing industri konstruksi.

  • Saiki kita duwe luwih saka 100 karyawan, kanthi luwih saka 20% sing nyekel gelar master utawa doktoral.

    Tim Kita

    Saiki kita duwe luwih saka 100 karyawan, kanthi luwih saka 20% sing nyekel gelar master utawa doktoral.

babagan awake dhewe
Longou International Business(Shanghai) Co., Ltd.

Longou International Business (Shanghai) Co., Ltd. didegaké ing taun 2007 lan dumunung ing pusat ekonomi–Shanghai.Iki minangka produsen aditif bahan kimia konstruksi & panyedhiya solusi aplikasi lan setya nyedhiyakake bahan & solusi konstruksi kanggo pelanggan global.

ndeleng liyane