Redispersible Polymer Powder

Redispersible Polymer Powder

  • VAE Powder Redispersible Polymer Powder CAS No.24937-78-8 kanggo Konstruksi Drymix Mortar

    VAE Powder Redispersible Polymer Powder CAS No.24937-78-8 kanggo Konstruksi Drymix Mortar

    1. ADHES® AP2080 minangka jinis umumbubuk lateks redispesiblekanggo adhesive kothak, padha VINNAPAS 5010N, MP2104 DA1100/1120 lan DLP2100/2000.

    2.Wêdakakêna redispersibleora mung digunakake ing kombinasi saka Binder anorganik, kayata semen adhedhasar lancip-amben mortir, gypsum basis putty, SLF mortir, wall plester mortir, kothak adhesive, grouts, uga minangka binder khusus ing sistem ikatan resin sintesis.

    3. Kanthi kemampuan kerja sing apik, properti anti-sliding lan lapisan sing apik.Wêdakakêna polimer redispersible sing serius iki bisa nambah properti rheologis saka binders, nambah resistance sag.Digunakake digunakake ing dempul, adhesive kothak lan plester, uga mortir amben tipis lan mortir semen sing fleksibel.

  • Etilen-vinil Asetat Copolymer RD Powder Emisi Rendah

    Etilen-vinil Asetat Copolymer RD Powder Emisi Rendah

    ADHES® VE3011 punika non-defoamable re-dispersible wêdakakêna polimer adhedhasar vinyl asetat-etilena kopolimer, utamané cocok kanggo bahan dekoratif lendhut diatom lan self-leveling mortir lantai.Perusahaan Longou yaiku Produsen Rdp, bubuk polimer sing bisa dibubarake maneh ADHES® VE3011 yaiku produk sing bebas emisi formaldehida.

  • Redispersible Emulsion Powder 24937-78-8 Water Proof Mortar Grade RDP

    Redispersible Emulsion Powder 24937-78-8 Water Proof Mortar Grade RDP

    ADHES® VE3211 Re-dispersible Emulsion Powder kalebu bubuk polimer sing dipolimerisasi dening kopolimer etilena vinil asetat, yaiku bubuk emulsi alus.Produk iki nduweni keluwesan sing apik, resistance impact, kanthi efektif ningkatake adhesi antarane mortir lan dhukungan biasa.

  • Polimer Fleksibel Redispersible Polymer Powder Tiled VAE kanggo Konstruksi

    Polimer Fleksibel Redispersible Polymer Powder Tiled VAE kanggo Konstruksi

    ADHES® VE3213 Re-dispersible Latex Powder kalebu bubuk polimer sing dipolimerisasi dening kopolimer etilena-vinil asetat.Produk iki nduweni keluwesan sing apik, resistance impact, kanthi efektif ningkatake adhesi antarane mortir lan dhukungan biasa.

  • Redispersible Lateks Powder / Redispersible Emulsion Powder / RDP Powder kanggo Tile Adhesive

    Redispersible Lateks Powder / Redispersible Emulsion Powder / RDP Powder kanggo Tile Adhesive

    1. ADHES® AP2080 minangka jinis umumbubuk lateks redispesiblekanggo adhesive kothak, padha VINNAPAS 5010N, MP2104 DA1100/1120 lan DLP2100/2000.

    2.Wêdakakêna redispersibleora mung digunakake ing kombinasi saka Binder anorganik, kayata semen adhedhasar lancip-amben mortir, gypsum basis putty, SLF mortir, wall plester mortir, kothak adhesive, grouts, uga minangka binder khusus ing sistem ikatan resin sintesis.

    3. Kanthi kemampuan kerja sing apik, properti anti-sliding lan lapisan sing apik.Wêdakakêna polimer redispersible sing serius iki bisa nambah properti rheologis saka binders, nambah resistance sag.Digunakake digunakake ing dempul, adhesive kothak lan plester, uga mortir amben tipis lan mortir semen sing fleksibel.

  • Kualitas tinggi Redispersible Polymer Powder RDP Powder kanggo C2 Tile Adhesive

    Kualitas tinggi Redispersible Polymer Powder RDP Powder kanggo C2 Tile Adhesive

    1. ADHES® AP2080 minangka jinis umumbubuk polimer redispesiblekanggo adhesive kothak, padha VINNAPAS 5010N, MP2104 DA1100/1120 lan DLP2100/2000.

    2.Wêdakakêna redispersibleora mung digunakake ing kombinasi saka Binder anorganik, kayata semen adhedhasar lancip-amben mortir, gypsum basis putty, SLF mortir, wall plester mortir, kothak adhesive, grouts, uga minangka binder khusus ing sistem ikatan resin sintesis.

    3. Kanthi kemampuan kerja sing apik, properti anti-sliding lan lapisan sing apik.Wêdakakêna polimer redispersible sing serius iki bisa nambah properti rheologis saka binders, nambah resistance sag.Digunakake ing putty,adhesive kothaklan plester, uga mortir amben tipis fleksibel lan mortir semen.

  • Kode HS 39052900 Redispersible Polymer Powder/RD Polimer Powder kanggo Konstruksi Drymix Mortar

    Kode HS 39052900 Redispersible Polymer Powder/RD Polimer Powder kanggo Konstruksi Drymix Mortar

    ADHES® AP1080 punika abubuk lateks redispersibleadhedhasar kopolimer etilena-vinil asetat (VAE).Produk kasebut nduweni adhesi sing apik, plastisitas, tahan banyu lan kemampuan deformasi sing kuwat;bisa èfèktif nambah resistance mlengkung lan resistance tensile saka materi ing mortir semen polimer.

    Perusahaan Longou minangka profesionalprodusen bubuk lateks redispersible.bubuk RDkanggo kothak digawe sakapolimer tambahanemulsi dening pangatusan semprotan, pipis banyu ing mortir, emulsified lan buyar karo banyu lan reformasi kanggo mbentuk emulsi polimerisasi stabil.Sawise nyebar bubuk emulsi ing banyu, banyu nguap, film polimer dibentuk ing mortir sawise pangatusan, lan sifat-sifat mortir wis apik.Bubuk lateks redispersible beda duwe efek beda ing mortir bubuk garing.

  • Bubuk Polimer Redispersible (rdp) Bubuk Kopolimer EVA Hidrofobik

    Bubuk Polimer Redispersible (rdp) Bubuk Kopolimer EVA Hidrofobik

    ADHES® VE3311 Re-dispersible Polymer Powder kalebu bubuk polimer sing dipolimerisasi dening etilena-vinil asetat Kopolimer, amarga introduksi bahan alkil silikon sajrone proses produksi, VE3311 duweni efek hidrofobik sing kuat lan kemampuan kerja sing apik;efek hidrofobik kuwat lan kekuatan tensile banget;bisa nambah hydrophobicity lan kekuatan iketan saka mortir èfèktif.

  • Redispersible Polymer Powder AP1080 ing Drymix Mortar

    Redispersible Polymer Powder AP1080 ing Drymix Mortar

    1. ADHES® AP1080 minangka bubuk polimer redispersible adhedhasar kopolimer etilena-vinil asetat (VAE).Produk kasebut nduweni adhesi sing apik, plastisitas, tahan banyu lan kemampuan deformasi sing kuwat;bisa èfèktif nambah resistance mlengkung lan resistance tensile saka materi ing mortir semen polimer.

    2. Perusahaan Longou minangka produsen bubuk polimer redispersible profesional.Wêdakakêna RD kanggo kothak digawe saka emulsi polimer kanthi pangatusan semprotan, dicampur karo banyu ing mortir, diemulsi lan disebarake karo banyu lan diowahi dadi emulsi polimerisasi sing stabil.Sawise nyebar bubuk emulsi ing banyu, banyu nguap, film polimer dibentuk ing mortir sawise pangatusan, lan sifat-sifat mortir wis apik.Wêdakakêna polimer redispersible beda duwe efek beda ing mortir bubuk garing.

  • Redispersible Polymer Powder AP2080 kanggo Tile Adhesive AP2080

    Redispersible Polymer Powder AP2080 kanggo Tile Adhesive AP2080

    1. ADHES® AP2080 minangka bubuk polimer redispesible jinis umum kanggo adhesive kothak, padha karo VINNAPAS 5010N, MP2104 DA1100/1120 lan DLP2100/2000.

    2.Wêdakakêna redispersibleora mung digunakake ing kombinasi saka Binder anorganik, kayata semen adhedhasar lancip-amben mortir, gypsum basis putty, SLF mortir, wall plester mortir, kothak adhesive, grouts, uga minangka binder khusus ing sistem ikatan resin sintesis.

    3. Kanthi kemampuan kerja sing apik, properti anti-sliding lan lapisan sing apik.Wêdakakêna polimer redispersible sing serius iki bisa nambah properti rheologis saka binders, nambah resistance sag.Digunakake digunakake ing dempul, adhesive kothak lan plester, uga mortir amben tipis lan mortir semen sing fleksibel.

  • AX1700 Styrene Acrylate Copolymer Powder Ngurangi Penyerapan Banyu

    AX1700 Styrene Acrylate Copolymer Powder Ngurangi Penyerapan Banyu

    ADHES® AX1700 minangka bubuk polimer sing bisa disebar maneh adhedhasar kopolimer styrene-acrylate.Amarga khususe bahan mentah, kemampuan anti-saponifikasi AX1700 kuwat banget.Bisa digunakake kanthi akeh ing modifikasi mortir campuran garing saka bahan semen mineral kayata semen, jeruk slaked lan gipsum.

  • Redispersible Polymer Powder 24937-78-8 EVA Kopolimer

    Redispersible Polymer Powder 24937-78-8 EVA Kopolimer

    Bubuk Polimer Redispersible kalebu bubuk polimer sing dipolimerisasi dening kopolimer etilena-vinil asetat.Wêdakakêna RD akeh digunakake ing mortir semen, grouts lan adhesives, lan putties lan plester adhedhasar gypsum.

    Wêdakakêna redispersible ora mung digunakake ing kombinasi binder anorganik, kayata semen adhedhasar mortir tipis-amben, gypsum basis putty, SLF mortir, wall plester mortir, kothak adhesive, grouts, uga minangka binder khusus ing sistem ikatan resin sintesis.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2