faq-banner

Pitakonan

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Kita minangka pabrikan kanthi telung basis produksi kanggo produk utama.Kustomisasi kasedhiya.Kita bisa ngasilake miturut panjaluk pelanggan.

Apa sampeyan nyedhiyakake conto?Apa gratis utawa ekstra?

Ya, kita nawakake conto gratis sajrone 1kg, biaya kurir ditanggung para panuku.Sawise kualitas sampel dikonfirmasi dening klien, biaya barang bakal dikurangi saka jumlah pesenan pisanan.

Kepiye carane bisa entuk conto?

Kirimi panyuwunan sampel, sawise konfirmasi kita bakal ngirim conto kanthi kurir.

Suwene wektu timbal sampeyan?

Biasane, conto cilik bisa siap ing 3 dina sawise konfirmasi.Kanggo pesenan akeh, Wektu timbal kira-kira 10 dina kerja sawise dikonfirmasi.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

syarat pembayaran beda kasedhiya.Syarat pembayaran umum yaiku T / T, L / C ing ngarsane.

Kepiye babagan merek lan pengepakan OEM?

Tas kosong, tas Neutral kasedhiya, tas OEM uga ditrima.

Kepiye carane njamin kualitas stabil?

Lini produksi otomatis lengkap & kabeh proses produksi ana ing lingkungan sing disegel. Laboratorium dhewe bakal nyoba saben batch barang sawise produksi rampung kanggo mesthekake kualitas barang konsisten karo standar.

Paket Kita

Paket sampel (3)

Packing sampel

Paket-jumlah-massal-3331

Paket kanggo jumlah akeh

Panyimpenan lan pangiriman

Sampeyan kudu disimpen lan dikirim ing kahanan garing lan resik ing wangun paket asli lan adoh saka panas.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake supaya ora kena kelembapan.

urip beting

Periode babar pisan rong taun (Eter Selulosa) / Enem sasi (wêdakakêna polimer Redispersible).Gunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

safety produk

Hydroxypropyl methyl cellulose HPMC LK80M ora kalebu bahan mbebayani.Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Material Safety Data Sheet.