spanduk warta

Kabar Perusahaan

  • Kepiye Jumlah Bubuk Polimer Redispersible Ngaruhi Kekuwatan Mortir?

    Kepiye Jumlah Bubuk Polimer Redispersible Ngaruhi Kekuwatan Mortir?

    Miturut rasio beda, nggunakake bubuk polimer redispersible kanggo ngowahi mortir campuran garing bisa nambah kekuatan jaminan karo macem-macem landasan, lan nambah keluwesan lan deformability saka mortir, kekuatan mlengkung, nyandhang resistance, kateguhan, iketan ...
    Waca liyane
  • Apa Aplikasi Bubuk Emulsi Dispersible Ing Mortar Seni Beton?

    Apa Aplikasi Bubuk Emulsi Dispersible Ing Mortar Seni Beton?

    Minangka bahan bangunan sing ekonomis, gampang disiapake lan diproses, beton nduweni sifat fisik lan mekanik sing apik, daya tahan, kepraktisan lan linuwih, lan akeh digunakake ing konstruksi sipil.Nanging, ora bisa diendhani yen mung semen, pasir, watu lan ...
    Waca liyane
  • Apa Aplikasi Redispersible Emulsion Powder?

    Apa Aplikasi Redispersible Emulsion Powder?

    Panggunaan penting bubuk emulsi redispersible yaiku pengikat kothak, lan bubuk emulsi redispersible digunakake akeh ing macem-macem pengikat kothak.Ana uga macem-macem ngelu ing aplikasi Binders kothak Keramik, minangka nderek: Keramik kothak murub ing suhu dhuwur, lan fisik lan c...
    Waca liyane
  • Apa Tren Pangembangan Bubuk Polimer Dispersible Ing Taun Anyar

    Wiwit taun 1980-an, mortir campuran garing sing diwakili dening pengikat kothak keramik, caulk, mortir-aliran dhewe lan mortir anti banyu wis mlebu ing pasar Cina, lan banjur sawetara merek internasional perusahaan produksi bubuk redispersible wis mlebu pasar Cina, l ...
    Waca liyane
  • Apa Peran Selulosa Eter Ing Self-Leveling Mortar?

    Apa Peran Selulosa Eter Ing Self-Leveling Mortar?

    Self-leveling mortir bisa gumantung ing bobot dhewe kanggo mbentuk dhasar warata, Gamelan lan ngalangi ing landasan kanggo mbikak utawa ikatan bahan liyane.Uga bisa nindakake konstruksi sing efisien ing wilayah sing gedhe.Fluiditas sing dhuwur minangka fitur sing penting banget kanggo leveling diri ...
    Waca liyane
  • Apa Peranan Bubuk Polimer Redispersible Ing Mud Diatom?

    Apa Peranan Bubuk Polimer Redispersible Ing Mud Diatom?

    Bahan tembok dekoratif lumpur diatom minangka bahan hiasan tembok interior sing alami lan ramah lingkungan, digunakake kanggo ngganti wallpaper lan cat lateks.Nduwe tekstur sing sugih lan digawe tangan dening para pekerja.Bisa alus, alus, utawa kasar lan alami.Diatom lumpur iku ...
    Waca liyane
  • Apa Sampeyan Ngerti Tg Lan Mfft Ing Indikator saka Bubuk Polimer Redispersible?

    Apa Sampeyan Ngerti Tg Lan Mfft Ing Indikator saka Bubuk Polimer Redispersible?

    Définisi temperatur transisi kaca Temperatur Transisi Kaca(Tg),yaiku suhu nalika polimer owah saka negara elastis menyang negara kaca,Ngarujuk marang suhu transisi polimer amorf (kalebu non-cry...
    Waca liyane
  • Cara Ngenali lan Pilih Daya Polimer Redispersible?

    Cara Ngenali lan Pilih Daya Polimer Redispersible?

    Wêdakakêna polimer redispersible yaiku bubuk redispersible sing larut ing banyu, sing paling umum yaiku kopolimer etilena-vinil asetat, lan nggunakake alkohol polivinil minangka koloid protèktif.Mulane, bubuk polimer redispersible banget populer ing pasar industri konstruksi.Nanging efek konstruksi ...
    Waca liyane
  • Kepiye Bubuk Polimer Redispersible Bisa Ing Mortar Self-Leveling?

    Kepiye Bubuk Polimer Redispersible Bisa Ing Mortar Self-Leveling?

    Minangka bahan mortir campuran garing modern, kinerja mortir self-leveling bisa ditingkatake kanthi signifikan kanthi nambah bubuk redispersible.Iki nduweni peran penting kanggo nambah kekuatan tarik, keluwesan lan nambah adhesi ing antarane permukaan dasar ...
    Waca liyane
  • Peranan Eter Selulosa ing Masonry lan Plesteran Mortar

    Peranan Eter Selulosa ing Masonry lan Plesteran Mortar

    Eter selulosa, khususe Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC), minangka aditif sing umum digunakake ing masonry lan mortar plesteran.Sifat unik kasebut ndadekake bahan penting ing industri konstruksi.Ing artikel iki, kita bakal njelajah peran selulosa lan ...
    Waca liyane
  • Apa Peranan Bubuk Polimer Redispersible Ing Senyawa Lantai Self-Leveling Berbasis Gypsum?

    Apa Peranan Bubuk Polimer Redispersible Ing Senyawa Lantai Self-Leveling Berbasis Gypsum?

    LONGOU Corporation, pimpinan ing solusi kimia inovatif, bangga kanggo introduce tambahan macem kanggo baris produk sawijining;bubuk karet redispersible.Teknologi terobosan iki janji bakal ngrevolusi industri mortir berbasis gypsum kanthi ngirim ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Khusus Hypromellose.Faktor Apa sing Ngaruhi Penylametan Banyu Hpmc

    Aplikasi Khusus Hypromellose.Faktor Apa sing Ngaruhi Penylametan Banyu Hpmc

    Hypromellose-masonry mortir nambah adhesion menyang lumahing masonry lan kapasitas nyekeli banyu, mangkono nambah kekuatan saka mortir.Lubricity lan plastisitas sing luwih apik ndadékaké kinerja konstruksi sing luwih apik, aplikasi sing luwih gampang, irit wektu, ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3