spanduk warta

warta

Apa karakteristik hidroksi propil metil selulosa eter (HPMC)?

Diatomite lendhut kanggo diatomite minangka bahan baku utama, nambah macem-macem aditif wêdakakêna kemul dekoratif, wêdakakêna packaging, ora Cairan tong minyak.Bumi diatomaceous, plankton akuatik siji-sel sing urip siji yuta taun kepungkur, minangka endhepan saka diatoms, kang, nalika padha mati, deposito ing dhasar banyu, sawise atusan yuta taun akumulasi lan owah-owahan geologi dadi diatomite.HPMCiku jinis anyar saka selulosa eter khusus dikembangaké kanggo jinis anyar saka lapisan tembok lan lendhut diatom.Wis kelarutan, penylametan banyu, thickening lan construction.

HPMC1

1. Spesifikasi Teknis:

katon: bubuk putih;

Isi Kelembapan: <5%;

Awu: <1%;

prakara ora larut banyu: <0,5%;

ukuran partikel: ≥100(80 mesh)≥98.5(100 mesh);

2. Kinerja:

Diatom lumpurselulosa HPMCyaiku wêdakakêna putih utawa kuning cahya sing digawe saka katun olahan kanthi serangkaian eterifikasi pangolahan kimia, larut ing banyu adhem, dadi lem transparan.Gunakake lan dosis: prodhuk iki miturut lapisan tembok anyar, lendhut diatom lan industri bahan bangunan liyane fitur dirancang khusus thickener wêdakakêna, karo larut banyu apik, thickening viskositas cepet, penylametan banyu kuwat, ing wektu sing padha njupuk menyang akun adhesion. lan operasional.

3. Dosis: miturut viskositas sistem sing dibutuhake kanggo milih spesifikasi sing cocog, tambahake 5 ~ 10%.

4. Packaging lan panyimpenan: 25KG / tas.Produk kasebut stabil lan ora gampang kobong lan mbledhos.Sampeyan kudu disimpen ing lingkungan sing berventilasi lan garing, bebas saka kelembapan lan udan.Periode panyimpenan efektif yaiku 12 wulan.

https://www.longouchem.com/modcell-hemc-lh80m-for-wall-putty-product/

Wektu kirim: Oct-10-2023