kaca-banner

produk

Agen Penahan Air Selulosa Eter Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC)

katrangan singkat:

MODELHydroxypropyl Methyl Cellulose(HMC), iku non-ionikselulosa eterdiprodhuksi saka selulosa molekul dhuwur (kapas diresiki) alami liwat seri reaksi kimia.

Padha duwe fitur minangka kelarutan banyu,nahan banyuproperty, jinis non-ionik, Nilai PH stabil, kegiatan lumahing, reversibility saka gelling mecahaken ing suhu beda, thickening, cementation film-mbentuk, lubricating property, jamur-resistance lan etc.

Kanthi kabeh fitur kasebut, akeh digunakake ing proses thickening, gelling, stabilisasi suspensi, lan kahanan nahan banyu.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Hydroxypropyl Methyl CelluloseEter LK50M minangka aditif multifungsi kanggo produk siap-campur lan campuran garing.Iki minangka efisiensi dhuwurpenylametan banyuagen,pengawet, stabilizer, adhesive, film-mbentuk agen ingbahan bangunan.

LK50M

Spesifikasi Teknis

jeneng

Hydroxypropyl Methyl Cellulose LK50M

CAS NO.

9004-65-3

KODE HS

3912390000

Penampilan

Wêdakakêna putih

Kapadhetan akeh (g/cm3

19,0--38(0,5-0,7) (lb/ft 3) (g/cm 3 )

Kandungan metil

19.0--24.0(%)

Kandungan hidroksipropil

4.0--12.0(%)

Suhu gelling

70--90(℃)

isi Kelembapan

≤5.0(%)

Nilai PH

5.0--9.0

Sisa (Ash)

≤5.0(%)

Viskositas (Solusi 2%)

50.000(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃, -10%+20%)

Paket

25 (kg/bag)

Aplikasi

➢ Mortar kanggo insulasi mortar

➢ Dempul tembok interior lan njaba

➢ Plaster Gypsum

➢ Adhesive ubin keramik

➢ Mortar umum

https://www.longouchem.com/hpmc/

Pagelaran Utama

➢ Wektu mbukak dawa

➢ Tahan slip dhuwur

➢ Penylametan banyu dhuwur

➢ Kekuwatan adhesi tarik sing cukup

➢ Ningkatake kemampuan kerja

Panyimpenan lan pangiriman

Sampeyan kudu disimpen lan dikirim ing kahanan garing lan resik ing wangun paket asli lan adoh saka panas.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

urip beting

Periode babar pisan rong taun.Gunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

safety produk

Hydroxypropyl methyl cellulose HPMC LK50M ora kalebu bahan mbebayani.Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Material Safety Data Sheet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita