HPMC

HPMC

  • Agen Penahan Air Selulosa Eter Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC)

    Agen Penahan Air Selulosa Eter Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC)

    MODELHydroxypropyl Methyl Cellulose(HMC), iku non-ionikselulosa eterdiprodhuksi saka selulosa molekul dhuwur (kapas diresiki) alami liwat seri reaksi kimia.

    Padha duwe fitur minangka kelarutan banyu,nahan banyuproperty, jinis non-ionik, Nilai PH stabil, kegiatan lumahing, reversibility saka gelling mecahaken ing suhu beda, thickening, cementation film-mbentuk, lubricating property, jamur-resistance lan etc.

    Kanthi kabeh fitur kasebut, akeh digunakake ing proses thickening, gelling, stabilisasi suspensi, lan kahanan nahan banyu.

  • Hydroxypropyl Methyl Cellulose/Hypromellose/HPMC penahan banyu kanggo Konstruksi

    Hydroxypropyl Methyl Cellulose/Hypromellose/HPMC penahan banyu kanggo Konstruksi

    MODELHydroxypropyl Methyl Cellulose(HMC), iku non-ionikselulosa eterdiprodhuksi saka selulosa molekul dhuwur (kapas diresiki) alami liwat seri reaksi kimia.

    Padha duwe fitur minangka kelarutan banyu,nahan banyuproperty, jinis non-ionik, Nilai PH stabil, kegiatan lumahing, reversibility saka gelling mecahaken ing suhu beda, thickening, cementation film-mbentuk, lubricating property, jamur-resistance lan etc.

    Kanthi kabeh fitur kasebut, akeh digunakake ing proses thickening, gelling, stabilisasi suspensi, lan kahanan nahan banyu.

  • Hydroxypropyl Methyl Cellulose 9004-65-3 Kanthi Kinerja Penylametan Banyu Dhuwur

    Hydroxypropyl Methyl Cellulose 9004-65-3 Kanthi Kinerja Penylametan Banyu Dhuwur

    MODCELL ® HPMC LK20M minangka jinishidroksipropil metil selulosa(HPMC) karo kemampuan thickening dhuwur, kang non ionikselulosa eterasalé saka selulosa kapas diresiki alami.Nduweni kaluwihan kayata kelarutan banyu, retensi banyu, nilai pH sing stabil, lan aktivitas permukaan.Kajaba iku, nuduhake kabisan gelling lan thickening ing suhu sing beda-beda, dadi pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi.Kajaba iku, ikiHPMCvarian uga nuduhake karakteristik kayata tatanan film semen, lubrication, lan resistance jamur.Amarga kinerja sing apik banget, MODCELL ® HPMC LK20M akeh digunakake ing macem-macem industri.Apa ing industri konstruksi, farmasi, panganan, utawa kosmetik, MODCELL ® HPMC LK20M minangka bahan serbaguna lan dipercaya.

  • Hydroxypropyl Methyl Cellulose Ether/HPMC Cellulose kanggo Aditif Mortar Campuran Kering

    Hydroxypropyl Methyl Cellulose Ether/HPMC Cellulose kanggo Aditif Mortar Campuran Kering

    MODELHydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC), ikueter selulosa non-ionikdiprodhuksi saka selulosa molekul dhuwur (kapas diresiki) alami liwat seri reaksi kimia.

    Padha duwe fitur minangka kelarutan banyu,nahan banyuproperti, jinis non-ionik, nilai PH stabil, aktivitas lumahing, reversibility saka gelling solving ing suhu beda,penebalan, sementasi film-mbentuk, lubricating property, jamur-resistance lan etc.

    Kanthi kabeh fitur kasebut, akeh digunakake ing proses thickening, gelling, stabilisasi suspensi, lannahan banyukahanan.

  • HPMC LK80M Kanthi Kemampuan Thickening Dhuwur

    HPMC LK80M Kanthi Kemampuan Thickening Dhuwur

    MODCELL ® HPMC LK80M minangka jinis hidroksipropil metil selulosa (HPMC) kanthi kemampuan penebalan sing dhuwur, yaiku eter selulosa non ionik sing asale saka selulosa katun sing diresiki kanthi alami.Nduweni kaluwihan kayata kelarutan banyu, retensi banyu, nilai pH sing stabil, lan aktivitas permukaan.Kajaba iku, nuduhake kabisan gelling lan thickening ing suhu sing beda-beda, dadi pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi.Kajaba iku, varian HPMC iki uga nuduhake karakteristik kayata pembentukan film semen, pelumasan, lan tahan jamur.Amarga kinerja sing apik banget, MODCELL ® HPMC LK80M digunakake ing macem-macem industri.Apa ing industri konstruksi, farmasi, panganan, utawa kosmetik, MODCELL ® HPMC LK80M minangka bahan serbaguna lan dipercaya.

  • LE80M Ekonomi Tipe HPMC kanggo Tile Adhesive

    LE80M Ekonomi Tipe HPMC kanggo Tile Adhesive

    MODCELL Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC) minangka eter selulosa sing apik banget kanthi sawetara sifat sing mupangati.Kelarutan banyu, penylametan banyu, non-ionisitas, nilai pH stabil, aktivitas permukaan, keterbalikan gel, sifat penebalan, sifat pembentuk film sementasi, lubricity, properti anti-jamur, lan liya-liyane nggawe produk sing penting ing pirang-pirang industri.Aplikasi sing ora kaetung entuk manfaat saka versatility lan linuwih saka MODCELL HPMC, dadi pilihan sing paling apik kanggo pasar modern.

  • HPMC LK500 kanggo Self Leveling Mortar

    HPMC LK500 kanggo Self Leveling Mortar

    1. MODCELL Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC), yaiku eter selulosa non-ionik sing diprodhuksi saka selulosa molekul dhuwur (kapas diresiki) alami liwat seri reaksi kimia.

    2. Padha duwe fitur minangka kelarutan banyu, property nahan banyu, jinis non-ionik, Nilai PH stabil, kegiatan lumahing, reversibility saka gelling mecahaken ing suhu beda, thickening, cementation film-mbentuk, lubricating property, jamur-resistance lan etc.

    3. Kanthi kabeh fitur iki, padha digunakake sacara ekstensif ing proses thickening, gelling, suspension stabilizing, lan kahanan nahan banyu.