kaca-banner

produk

Hydroxyethylmethyl Cellulose (HEMC) Kanggo Adhesive Tile C1 & C2

katrangan singkat:

Modcell® T5035Hidroksietil metil selulosaHEMCminangka bubuk polimer non-ionik, larut banyu sing dikembangake kanggo nambah kerjakemampuan adhesive kothak.Jenis ikiselulosa eterT5035 diteliti lan dikembangake dening tim Longou R&D.Utamane dianjurake kanggo digunakake ingC2 dhuwur mburi kothak adhesivesing njaluk standar sing luwih dhuwur.

Longou perusahaan, minangka utamaprodusen HPMC, HEMClanbubuk polimer redispersible, wis khusus ingkimia konstruksiproduksi kanggo 15 taun.Protucts mbantu akeh pelanggan ngatasi masalah mortir drymix lan ngirit biaya.Padha wis nampa liyane lan liyane pelanggan biasa saka sak donya.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

MODCELL® Modified Hydroxyethyl methyl cellulose T5035 dikembangake khusus kanggo adesif kothak adhedhasar semen.

MODCELL® T5035 punika Hydroxyethyl metil selulosa dipunéwahi, kang nduweni viskositas tingkat medium, lan menehi workability banget lan kinerja apik saka resistance sag, dawa mbukak wektu.Wis aplikasi apik khusus kanggo kothak ukuran gedhe.

HEMC T5035 cocog karowêdakakêna polimer redispersibleADHES® VE3213, bisa luwih ketemu standar sakaC2 adhesive kothak.Kang digunakake digunakake ingadhesive kothak adhedhasar semen.

 

HPMC penylametan banyu dhuwur

Spesifikasi Teknis

jeneng

Diowahi selulosa eter T5035

CAS NO.

9032-42-2

KODE HS

3912390000

Penampilan

bubuk putih utawa kuning

Akeh Kapadhetan

250-550 (Kg/m 3)

isi Kelembapan

≤5.0(%)

Nilai PH

6.0-8.0

Sisa (Ash)

≤5.0(%)

Ukuran partikel (0.212mm)

≥92%

Nilai PH

5.0--9.0

Viskositas (Solusi 2%)

25.000-35.000(mPa.s, Brookfield)

Paket

25 (kg/bag)

Aplikasi

➢ Adhesive kothak C1

➢ Adhesive ubin C2

Adesif kothak karo eter selulosa sing diowahi

kothak-adhesives-1

Pagelaran Utama

➢ Kemampuan wetting lan troweling apik.

➢ Stabilisasi tempel sing apik.

➢ Tahan slip sing apik.

➢ Wektu mbukak dawa.

➢ Kompatibilitas apik karo aditif liyane.

 

rumus setelan kothak

Panyimpenan lan pangiriman

Sampeyan kudu disimpen lan dikirim ing kahanan garing lan resik ing wangun paket asli lan adoh saka panas.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.
pabrik selulosa eter

 urip beting

Periode babar pisan rong taun.Gunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

Hydroxyethyl methyl cellulose HEMC T5035 ora kalebu bahan mbebayani.Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Material Safety Data Sheet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita