kaca-banner

produk

Hydroxypropyl Methyl Cellulose Ether/HPMC Cellulose kanggo Aditif Mortar Campuran Kering

katrangan singkat:

MODELHydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC), ikueter selulosa non-ionikdiprodhuksi saka selulosa molekul dhuwur (kapas diresiki) alami liwat seri reaksi kimia.

Padha duwe fitur minangka kelarutan banyu,nahan banyuproperti, jinis non-ionik, nilai PH stabil, aktivitas lumahing, reversibility saka gelling solving ing suhu beda,penebalan, sementasi film-mbentuk, lubricating property, jamur-resistance lan etc.

Kanthi kabeh fitur kasebut, akeh digunakake ing proses thickening, gelling, stabilisasi suspensi, lannahan banyukahanan.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Hydroxypropyl Methyl Cellulose Ether LK70M minangka aditif multifungsi kanggo campuran siap lancampuran garingproduk.Iku agen penylametan banyu efisien dhuwur,pengawet, stabilizer, adhesive, film-mbentuk agen ingbahan bangunan.

Perusahaan Longou minangka pimpinanProduser HPMCing China karo 15 pengalaman yaers.Kanthi tim sales profesional lan insinyur teknis, Longou'saditif mortir campuran garingwis diekspor menyang negara liyane lan liyane ing donya.

pabrik selulosa eter

Spesifikasi Teknis

jeneng

Hydroxypropyl Methyl Cellulose LK70M

CAS NO.

9004-65-3

KODE HS

3912390000

Penampilan

Wêdakakêna putih

Kapadhetan akeh (g/cm3

19,0--38(0,5-0,7) (lb/ft 3) (g/cm 3 )

Kandungan metil

19.0--24.0(%)

hidroksipropilisi

4.0--12.0(%)

Suhu gelling

70--90(℃)

isi Kelembapan

≤5.0(%)

Nilai PH

5.0--9.0

Sisa (Ash)

≤5.0(%)

Viskositas (Solusi 2%)

80.000(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃, -10%+20%)

Paket

25 (kg/bag)

Aplikasi

➢ Mortar kanggo insulasi mortar

➢ Dempul tembok interior lan njaba

➢ Plaster Gypsum

➢ Adhesive ubin keramik

➢ Mortar umum

penebalan HPMC

Pagelaran Utama

➢ Wektu mbukak dawa

➢ Tahan slip dhuwur

➢ Penylametan banyu dhuwur

➢ Kekuwatan adhesi tarik sing cukup

➢ Ningkatake kemampuan kerja

Panyimpenan lan pangiriman

Sampeyan kudu disimpen lan dikirim ing kahanan garing lan resik ing wangun paket asli lan adoh saka panas.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

urip beting

Periode babar pisan rong taun.Gunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

safety produk

Hydroxypropyl methyl cellulose HPMC LK10M ora kalebu bahan mbebayani.Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Material Safety Data Sheet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita