kaca-banner

produk

HEC ZS81 Hydroxyethyl Cellulose for Water Based Paint

katrangan singkat:

Eter selulosa minangka jinis bubuk polimer sing larut banyu non-ionik sing dikembangake kanggo nambah kinerja rheologi cat lateks, bisa dadi modifier rheologi ing cat lateks.Iki minangka jinis selulosa Hydroxyethyl sing dimodifikasi, katon ora enak, ora ana ambune lan ora beracun putih nganti bubuk granular kuning tipis.

HEC minangka thickener sing paling umum digunakake ing cat Lateks.Saliyane thickening kanggo cat Lateks, nduweni fungsi kanggo emulsifying, dispersing, stabil lan banyu-retaining.Sifat-sifat kasebut minangka efek penebalan sing signifikan, lan warna pertunjukan sing apik, pembentukan film lan stabilitas panyimpenan.HEC minangka eter selulosa nonionik sing bisa digunakake ing macem-macem pH.Nduwe kompatibilitas sing apik karo materi liyane, kayata pigmen, bantu, pengisi lan uyah, keluwesan lan leveling sing apik.Ora gampang netes sagging lan spattering.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Modcell® ZS81 selulosa eter minangka jinis bubuk polimer larut banyu non-ionik sing dikembangake kanggo nambah kinerja rheologis cat lateks.

HEC

Spesifikasi Teknis

jeneng Hydroxyethyl cellulose ZS81
kode HS 3912390000
Nomer CAS 9004-62-0
Penampilan bubuk putih
Akeh Kapadhetan 250-550 (kg/m3)
Nilai PH 6.0--9.0
Ukuran partikel (liwat 0,212 mm) ≥ 92 (%)
Viskositas (solusi 2%) 85.000~96.000 (mPa.s)2% solusi banyu@20°C, viscometer Brookfield RV, 20r/min
Paket 25 (kg/bag)

Aplikasi

➢ Cat kanggo tembok interior

➢ Cat kanggo tembok njaba

➢ Cat watu

➢ Cat tekstur

➢ Rendering watu gamping

Coating aditif

Pagelaran Utama

➢ Gampang dispersi lan larut ing banyu adhem, ora ana bongkahan

➢ Tahan spatter sing luar biasa

➢ Penerimaan lan pangembangan warna sing apik banget

➢ Stabilitas panyimpenan sing apik

➢ Biostabilitas apik, ora viskositas ilang

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem ing paket asline.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake sanalika bisa kanggo nyegah kelembapan;

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Periode babar pisan rong taun.Gunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

Hydroxyethyl cellulose HEC ora kalebu bahan sing mbebayani.Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Material Safety Data Sheet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita