spanduk warta

warta

Selulosa Eter Kanggo Masonry lan Plastering Mortars

Punika rangkuman sing hypromellose eter wis akeh sifat, kayata thickening, penylametan banyu, reinforcement, resistance retak, resistance abrasion, etc.

Bisa nambah macem-macem sifat fisik lan kimia mortir lan nambah daya tahan mortir.Kinerja

1. Hypromellose digunakake akeh ing kabeh jinis mortir kalebu mortir masonry, mortir plastering lan mortir leveling kanggo nambah getihen saka mortir.

2. Eter hypromellose duweni efek thickening, mbenakake kinerja construction lan workability saka mortir, lan mbenakake kahanan kang gawe jenuh lan volume saka mortir.

3. Hypromellose bisa nambah cohesiveness lan operability saka mortir, lan ngatasi cacat umum saka mortir umum kayata Nihan mbentuk lan hollowing.Papat.Hypromellose nduweni efek retarding, sing bisa njamin wektu mortir lan nambah efek konstruksi mortir.

Hypromellose bisa introduce cocok jumlah umpluk, bisa nemen nambah resistance Frost saka mortir, kekiatan mortir.Hypromellose ether punika kombinasi saka efek fisik lan kimia kanggo muter peran ing penylametan banyu lan thickening, ing proses hidrasi bisa gawé sabab saka micro-expansion saka materi, saéngga mortir wis jurusan tartamtu saka micro-expansion, retak disebabake. kanthi shrinkage mortir ing proses hidrasi mengko dicegah, lan umur layanan bangunan tambah.

Cara Gunakake 1. Rasio mortir sing disaranake saka mortir plesteran M10 yaiku: semen: abu mabur: Pasir = 120:80:800(yen awu layang ora digunakake, jumlah awu layang diganti karo semen) .Isi selulosa eter yaiku 0,5 ~ 1,0% saka total mortir.2. Miturut diukur semen apik lan wedhi, lan banjur nambah selulosa eter mortir disiapake, ing situs construction miturut jumlah diwènèhaké banyu nyawiji nggunakake.3. Cara nyawiji lesung: pisanan, banyu sing diukur menyang wadhah, banjur lesung menyang wadhah kanggo nyampur.Papat.Mortar sing dicampur karo eter selulosa saka mortir dicampur kanthi mekanik.Wektu campuran diwiwiti saka 3-5 menit sawise materi dilebokake ing mortir.5. Mortar kudu dicampur karo nggunakake, biasane kudu rampung ing 4 jam sawise nyawiji, nalika suhu sak construction luwih saka 30 ° C, kudu digunakake ing 3 jam sawise nyawiji.

Rekomendasi formulasi kanggo masonry lan mortir plastering

Jinis mortir PO42.5Semen Fly Ash Secondary Selulosa eter pasir medium
Masonry mortirM5.0 80 120 200 g 800
Mortar Batu M10 110 90 200 g 800
Plesteran mortirM10 120  80 200 g 800

 

Pengemasan lan panyimpenan: simpen ing jero ruangan ing papan sing adhem, garing lan duwe ventilasi.Packing: tas katup packing, karo PE Kelembapan-bukti film nang, 25KG/bag.

Selulosa Eter Kanggo Wall Putty
Eter Selulosa Kualitas Tinggi
Eter Selulosa sing Diowahi


Wektu kirim: Oct-16-2023