kaca-banner

produk

Eter Selulosa Dimodifikasi / Hydroxyethyl Methyl Cellulose / HEMC kanggo Wall Putty

katrangan singkat:

Hidroksipropil metil selulosaHP3055 punika dipunéwahiselulosa eter, Wis penylametan banyu banget, kinerja construction banget lan kinerja wetting lumahing banget ing plastering lancip putty

HEMC P3055, kanthi suhu gelling sing luwih dhuwur, Bisa menehi mortir drymix retensi banyu sing luwih dhuwur lan wektu mbukak sing dawa, sanajan ing cuaca panas,uga bisa nyedhiyani kinerja construction banget.Bisa digunakake ing mortir adhedhasar semen lan gypsum.

Longou perusahaan minangka utamapabrik HEMCing China, tansah nyediakake ethers selulosa dipunéwahi kang dikembangaké kanggo mortir tartamtu lan nambah efektifitas ekonomi pelanggan '.Produk entuk umpan balik sing luwih apik.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Hydroxyethyl Methyl Cellulose Ether P3055 diowahi selulosa ehter kanggo produk siap-campur lan garing-campuran.Iku agen penylametan banyu efisien dhuwur,pengawet, stabilizer, adhesive, film-mbentuk agen ingbahan bangunan.materi iki uga wis penylametan banyu banget, kinerja construction banget lan kinerja wetting lumahing banget ing plastering lancip putty.

selulosa eter

Spesifikasi Teknis

jeneng

HEMC sing diowahiP3055

CAS NO.

9032-42-2

KODE HS

3912390000

Penampilan

Bedak putih bebas mili

Suhu gelling

70--90(℃)

isi Kelembapan

≤5.0(%)

Nilai PH

5.0--9.0

Sisa (Ash)

≤5.0(%)

Viskositas (Solusi 2%)

55.000(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃, -10%+20%)

Paket

25 (kg/bag)

Aplikasi

➢ Dempul tembok adhedhasar semen

➢ Gypsum adhedhasardempul tembok

➢ Plesteran tipis

Pagelaran Utama

➢ Ngapikake wektu mbukak

➢ Kemampuan thickening banget

➢ Peningkatan kemampuan wetting

➢ Kemampuan kerja sing apik banget

➢ Kemampuan anti-sagging sing apik banget

Panyimpenan lan pangiriman

Sampeyan kudu disimpen lan dikirim ing kahanan garing lan resik ing wangun paket asli lan adoh saka panas.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Periode babar pisan rong taun.Gunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

Hidroksietil metil selulosa sing dimodifikasiHEMCP3055 ora kalebu bahan mbebayani.Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Material Safety Data Sheet.

HEMC


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita