kaca-banner

produk

Fire Retardant Selulosa Spraying Serat kanggo Thermal Insulation

katrangan singkat:

Serat selulosa ECOCELL® ditindakake dening para pekerja konstruksi teknis kanthi peralatan semprotan khusus kanggo konstruksi, ora mung bisa digabung karo adesif khusus, nyemprotake menyang bangunan apa wae ing oyod, kanthi efek insulasi nyerep swara, nanging uga bisa diwutahake kanthi kapisah menyang rongga tembok, mbentuk sistem kedap suara insulasi sing nyenyet.

Kanthi insulasi termal sing apik, kinerja akustik lan fitur perlindungan lingkungan sing apik, serat selulosa uyuh Ecocell nyebabake pembentukan industri serat organik.Produk iki digawe saka kayu alami sing bisa didaur ulang liwat pangolahan khusus kanggo mbentuk bahan bangunan perlindungan lingkungan ijo lan ora ngemot asbes, serat kaca lan serat mineral sintetik liyane.Nduwe properti pencegahan geni, bukti jamur lan tahan serangga sawise perawatan khusus.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Serat selulosa Ecocell® minangka produk sing ramah lingkungan, sing dipikolehi saka bahan mentah sing bisa diisi maneh.

Antarane thins liyane, padha digunakake minangka thickeners, kanggo penguatan serat, minangka absorbent lan diluent utawa minangka operator lan ngisi ing paling lapangan aplikasi manifold.

serat kayu kanggo uyuh

Spesifikasi Teknis

jeneng Penyemprotan serat selulosa kanggo insulasi
CAS NO. 9004-34-6
KODE HS 3912900000
Penampilan Serat dawa, serat putih utawa abu-abu
Isi selulosa Kira-kira 98,5%
Dawane serat rata-rata 800μm
Kekandelan serat rata-rata 20 μm
Akeh Kapadhetan 20-40 g/l
Sisa ing ignition (850 ℃, 4h) kira-kira 1,5%
PH-nilai 6.0-9.0
Paket 15(Kg/bag)

Aplikasi

serat penyemprotan isolasi
Serat semprotan abu-abu

Pagelaran Utama

Insulasi panas:Ketahanan termal serat selulosa nganti 3.7R/in, koefisien konduktivitas termal yaiku 0.0039 w/m k.Kanthi konstruksi nyemprot, mbentuk struktur kompak sawise konstruksi, nyegah konveksi udara, mbentuk kinerja insulasi sing apik lan entuk tujuan efisiensi energi bangunan.

Kedap swara lan nyuda swara: Pengurangan swara serat selulosa ing koefisien (NRC), diuji dening panguwasa negara, dhuwure 0.85, luwih dhuwur tinimbang jinis bahan akustik liyane.

Fire retardant:Liwat pangolahan khusus, nduweni efek sing apik banget kanggo tahan api.Segel efektif bisa nyegah pembakaran udara, nyuda tingkat pembakaran lan nambah wektu ngluwari.Lan kinerja Nyegah geni ora bosok karo wektu, wektu paling dawa bisa nganti 300 taun.

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem ing paket asline.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake kanthi cepet supaya ora kena kelembapan.

Paket: 15kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

serat selulosa

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita