kaca-banner

produk

Serat Selulosa Kelas Konstruksi kanggo Agregat & Beton Dekoratif

katrangan singkat:

Serat Selulosa ECOCELL® digawe saka serat kayu alami.Serat selulosa konstruksi bisa gampang nyebar ing bahan insulasi termal lan mbentuk ruang telung dimensi, lan bisa nyerep 6-8 kaping tinimbang bobote dhewe.Karakter kombinasi iki nambah kinerja operasi, kinerja anti-nggeser saka materi lan nyepetake kemajuan konstruksi.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Serat selulosa minangka jinis bahan serat organik sing diasilake dening kayu alami sing diolah kanthi kimia.Amarga karakter nyerep banyu saka serat, bisa muter peran nahan banyu sak pangatusan utawa ngruwat saka materi tiyang sepah lan kanthi mangkono nambah lingkungan pangopènan saka materi tiyang sepah lan ngoptimalake pratondho fisik saka materi tiyang sepah.Lan bisa nambah dhukungan lan kekiatan sistem, bisa nambah stabilitas, kekuatan, Kapadhetan lan uniformity.

serat selulosa werna abu-abu
Serat selulosa kanggo mortir garing

Spesifikasi Teknis

jeneng Kelas konstruksi serat selulosa
CAS NO. 9004-34-6
KODE HS 3912900000
Penampilan Serat dawa, serat putih utawa abu-abu
Isi selulosa Kira-kira 98,5%
Dawane serat rata-rata 200μm;300μm;500;
Kekandelan serat rata-rata 20 μm
Akeh Kapadhetan > 30 g/l
Sisa ing ignition (850 ℃, 4h) kira-kira 1,5%-10%
PH-nilai 5.0-7.5
Paket 25(Kg/bag)

Aplikasi

➢ Lumpang

➢ Beton

➢Adhesive kothak

➢ Dalan lan jembatan

adhesive kothak

Pagelaran Utama

Serat selulosa Ecocell® minangka produk sing ramah lingkungan, sing dipikolehi saka bahan mentah sing bisa diisi maneh.

Minangka serat dhewe minangka struktur telung dimensi, serat digunakake liyane lan liyane kanggo nambah sifat produk, bisa nambah gesekan, digunakake ing produk safety sensitif.Antarane thins liyane, padha digunakake minangka thickeners, kanggo penguatan serat, minangka absorbent lan diluent utawa minangka operator lan ngisi ing paling lapangan aplikasi manifold.

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem ing paket asline.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake kanthi cepet supaya ora kena kelembapan.

Paket: 15kg / tas utawa 10kg / tas lan 12.5kg / tas, gumantung saka model serat, tas komposit plastik multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup kothak, kanthi tas film poliethelin lapisan jero.

serat selulosa

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita