kaca-banner

produk

Redispersible Polymer Powder AP1080 ing Drymix Mortar

katrangan singkat:

1. ADHES® AP1080 minangka bubuk polimer redispersible adhedhasar kopolimer etilena-vinil asetat (VAE).Produk kasebut nduweni adhesi sing apik, plastisitas, tahan banyu lan kemampuan deformasi sing kuwat;bisa èfèktif nambah resistance mlengkung lan resistance tensile saka materi ing mortir semen polimer.

2. Perusahaan Longou minangka produsen bubuk polimer redispersible profesional.Wêdakakêna RD kanggo kothak digawe saka emulsi polimer kanthi pangatusan semprotan, dicampur karo banyu ing mortir, diemulsi lan disebarake karo banyu lan diowahi dadi emulsi polimerisasi sing stabil.Sawise nyebar bubuk emulsi ing banyu, banyu nguap, film polimer dibentuk ing mortir sawise pangatusan, lan sifat-sifat mortir wis apik.Wêdakakêna polimer redispersible beda duwe efek beda ing mortir bubuk garing.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ADHES®wêdakakêna polimer redispersiblebisa nyebar ing banyu, nambah adhesion antarane mortir lan substrate, lan nambah property mekanik lan ngatur.Wêdakakêna RD minangka bahan kimia sing apik banget sing digunakake ing konstruksi, bisa nambah plester adhedhasar semen, kinerja adesif kothak.

bubuk redispersible (1)

Spesifikasi Teknis

jeneng Redispersible polimer bubuk AP1080
CAS NO. 24937-78-8
KODE HS 3905290000
Penampilan Putih, bubuk sing mili bebas
Koloid protèktif Polivinil alkohol
Aditif Mineral anti-caking agen
Sisa Kelembapan ≤ 1%
Akeh Kapadhetan 400-650 (g/l)
Abu (kobong ing ngisor 9500 ℃) 15±2%
Suhu pambentukan film paling murah (℃) 4 ℃
Properti film Hard
Nilai pH 5-9.0 (Solusi banyu sing ngemot 10% dispersi)
Keamanan Non-beracun
Paket (Multi-lapisan tas komposit plastik kertas) 25(Kg/bag)

Aplikasi

➢ Bangunan mortar isolasi eksterior

➢ Dempul tembok interior

➢ Adhesive ubin keramik

➢ Gypsum basis plester

➢ Plester adhedhasar semen

bubuk redispersible (2)

Pagelaran Utama

➢ Kinerja redispersi sing apik banget

➢ Ningkatake kinerja rheologis lan kerja mortir

➢ Tambah wektu mbukak

➢ Ningkatake kekuwatan ikatan

➢ Tambah kekuatan kohesif

➢ Ketahanan abrasi sing apik

➢ Ngurangi cracking

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem ing paket asline.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake kanthi cepet supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Mangga nggunakake ing 6 sasi, nggunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

ADHES ® Re-dispersible Polymer Powder kalebu produk non-beracun.

Kita menehi saran supaya kabeh pelanggan sing nggunakake ADHES ® RDP lan wong-wong sing sesambungan karo kita maca Lembar Data Safety Material kanthi teliti.Pakar safety kita seneng menehi saran babagan masalah safety, kesehatan, lan lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita