kaca-banner

produk

Hydroxyethyl Methyl Cellulose/HEMC LH80M kanggo C1C2 Tile Adhesive

katrangan singkat:

Hidroksietil metil selulosaHEMC digawe saka katun sing murni bangetselulosa.Sawise perawatan alkali lan etherification khusus dadi HEMC.Ora ngemot lemak kewan lan bahan aktif liyane.

Hydroxyethyl methyl cellulose HEMC minangka aditif multifungsi kanggo produk siap-campur lan campuran garing.Iku kualitas dhuwuragen penebalanlan agen penylametan banyu, digunakake digunakake ing produk adhedhasar gypsum.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Hydroxyethyl Methyl Cellulose Ether LH80M minangka aditif multifungsi kanggo produk siap-campur lan campuran garing.Iku agen penylametan banyu efisien dhuwur, thickener, stabilizer, adhesive, film-mbentuk agen ing bahan bangunan.

HEMC

Spesifikasi Teknis

jeneng Hidroksietil metil selulosa LH80M
kode HS 3912390000
Nomer CAS 9032-42-2
Penampilan Bubuk putih bebas mili
Akeh Kapadhetan 19~38(lb/ft 3) (0.5~0.7) (g/cm 3 )
Kandungan metil 19.0-24.0 (%)
Kandungan hidroksietil 4.0-12.0 (%)
Suhu gelling 70-90 (℃)
isi Kelembapan ≤5,0 (%)
Nilai PH 5.0--9.0
Sisa (Ash) ≤5,0 (%)
Viskositas (solusi 2%) 80.000(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃ Solusi)-10%+20%
Paket 25 (kg/bag)

Aplikasi

➢ Mortar kanggo insulasi mortar

➢ Dempul tembok interior/eksterior

➢ Plaster Gypsum

➢ Adhesive ubin keramik

➢ Mortar umum

dempul tembok

Pagelaran Utama

➢ Wektu mbukak dawa

➢ Tahan slip dhuwur

➢ Penylametan banyu dhuwur

➢ Kekuwatan adhesi tarik sing cukup

➢ Kinerja konstruksi sing apik banget

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem ing paket asline.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake sanalika bisa kanggo nyegah kelembapan;

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Periode babar pisan rong taun.Gunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

Hydroxyethyl methyl cellulose HEMC ora kalebu bahan sing mbebayani.Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Material Safety Data Sheet.

MHEC


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita