spanduk warta

warta

Aplikasi Khusus Hypromellose.Faktor Apa sing Ngaruhi Penylametan Banyu Hpmc

Hypromellose-masonry mortirnambah adhesion ing lumahing masonry lan kapasitas nyekeli banyu, saéngga nambah kekuatan mortir.Lubricity lan plastisitas sing luwih apik ndadékaké kinerja konstruksi sing luwih apik, aplikasi sing luwih gampang, irit wektu, lan efisiensi biaya sing luwih apik.

Hypromellose-penylametan banyu apikPengisi gabungan lembaran bisa nambah wektu pendinginan lan nambah efisiensi kerja.Lubricity dhuwur ndadekake aplikasi luwih gampang lan lancar.Uga nambah anti-shrinkage lan anti-retak, kanthi efektif ningkatake kualitas permukaan.Nyedhiyakake tektur Gamelan lan seragam, lan ndadekake lumahing iketan kuwat.

https://www.longouchem.com/hpmc-lk50m-factory-supply-high-quality-cellulose-ether-product/

Hypromellose-semen plestering mbenakake uniformity, nggawe plastering luwih gampang kanggo aplikasi, lan mbenakake resistance kanggo aliran vertikal.Ningkatake fluidity lan pumpability kanggo nambah efisiensi.Model sarana nduweni kaluwihan penylametan banyu sing dhuwur, ndawakake wektu kerja mortir, ningkatake efisiensi kerja, lan nyumbang kanggo pembentukan kekuatan mekanik mortir sing dhuwur sajrone periode solidifikasi.Kajaba iku, infiltrasi udhara bisa dikontrol, saéngga ngilangi retakan mikro lapisan, mbentuk permukaan sing alus.

https://www.longouchem.com/modcell-hemc-lh80m-for-wall-putty-product/

HPMC-- plester, plester lan produk gipsum

Nambah keseragaman, nggawe plester luwih gampang ditutupi, nalika nambah kemampuan kanggo nolak aliran vertikal kanggo nambah likuiditas lan pompa.Supaya bisa nambah efisiensi kerja.Uga nduweni kauntungan saka penylametan banyu dhuwur, bisa ngluwihi wektu apa mortir, lan gawé kekuatan mechanical dhuwur sak solidification.Kanthi ngontrol konsistensi seragam mortir, pembentukan lapisan permukaan sing berkualitas tinggi.

Hypromellose -- cat basis banyu lan mbusak cat ngluwihi umur beting kanthi nyegah udan sing padhet.Kompatibel karo komponen liyane lan nduweni biostabilitas sing dhuwur.Pembubaran kanthi cepet tanpa agglomerat mbantu nyederhanakake proses pencampuran.Nyedhiyani mobilitas sarujuk, kalebu cipratan kurang lan gawe tingkat apik kanggo mesthekake rampung lumahing apik lan nyegah Paint drooping.Nambah viskositas remover cat adhedhasar banyu lan remover cat pelarut organik, supaya remover cat ora mili metu saka permukaan benda kerja.

Hypromellose-Adhesives kothak keramik nggawe gampang kanggo nyampur bahan campuran garing tanpa nggawe clumps, saéngga ngirit wektu kerja lan nambah workability lan ngurangi biaya kanthi nggawe luwih cepet lan luwih efisien kanggo aplikasi.Efisiensi saka tancep bricks apik dening cooling wektu.Entuk efek adhesion.Self-leveling hypromellose nyedhiyakake viskositas lan bisa digunakake minangka aditif anti-sedimentasi.Ngapikake mobilitas lan pumpability, saéngga ningkatake efisiensi laying lantai.Ngontrol penylametan banyu, saéngga nyuda retak lan nyusut.

Lembaran beton sing dibentuk kanthi hypomellose nambah kemampuan proses produk sing diekstrusi, nyedhiyakake kekuatan lan lubricity ikatan sing dhuwur.Nambah kekuatan udan lan adhesion sheet sawise extrusion.

https://www.longouchem.com/modcell-hemc-lh80m-for-wall-putty-product/

Faktor sing mengaruhi penylametan banyu saka produk HPMC hypromellose

Penylametan banyu saka hypromelloseproduk HPMCasring kena pengaruh faktor ing ngisor iki:

1.Ether selulosa HPMC homogeneously reacted karo HPMC, methoxy, hydroxypropyl mbagekke homogeneously, tingkat penylametan banyu dhuwur.

2. Selulosa eter HPMC suhu thermogel, suhu thermogel, tingkat penylametan banyu dhuwur, ing nalisir, tingkat penylametan banyu kurang.

3. Nalika viskositas selulosa eter HPMC tambah, tingkat penylametan banyu uga tambah, lan nalika viskositas tekan jurusan tartamtu, tingkat penylametan banyu tambah mboko sithik.

4. Sing liyane selulosa eter HPMC ditambahake, sing luwih dhuwur tingkat banyu-nyekel ana, lan luwih efek banyu-nyekel ana.Ing kisaran 0,25-0,6%, tingkat retensi banyu mundhak kanthi cepet kanthi nambah jumlah tambahan.


Wektu kirim: Oct-24-2023