kaca-banner

produk

HPMC LK500 kanggo Self Leveling Mortar

katrangan singkat:

1. MODCELL Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC), yaiku eter selulosa non-ionik sing diprodhuksi saka selulosa molekul dhuwur (kapas diresiki) alami liwat seri reaksi kimia.

2. Padha duwe fitur minangka kelarutan banyu, property nahan banyu, jinis non-ionik, Nilai PH stabil, kegiatan lumahing, reversibility saka gelling mecahaken ing suhu beda, thickening, cementation film-mbentuk, lubricating property, jamur-resistance lan etc.

3. Kanthi kabeh fitur iki, padha digunakake sacara ekstensif ing proses thickening, gelling, suspension stabilizing, lan kahanan nahan banyu.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Hydroxypropyl MethylSelulosa EterLK500 minangka aditif kanggo mortir sing mbutuhakefluidity dhuwur.Fungsi utamane yaiku kanggo nambahpenylametan banyukapasitas lan kapasitas penundaan ing mortir lan duwe pengaruh sethitik ing fluidity.

HPMC

Spesifikasi Teknis

jeneng

Hydroxypropyl Methyl CelluloseLK500

CAS NO.

9004-65-3

KODE HS

3912390000

Penampilan

Wêdakakêna putih

Kapadhetan akeh (g/cm3

19,0--38(0,5-0,7) (lb/ft 3) (g/cm 3 )

Kandungan metil

19.0--24.0(%)

hidroksipropilisi

4.0--12.0(%)

Suhu gelling

70--90(℃)

isi Kelembapan

≤5.0(%)

Nilai PH

5.0--9.0

Sisa (Ash)

≤5.0(%)

Viskositas (Solusi 2%)

500(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃, -10%+20%)

Paket

25 (kg/bag)

Aplikasi

➢ Berbasis semenmortir self-leveling

➢ Mortar self-leveling berbasis gipsum

➢ Grouting mortar

SELF-LEVELING

Pagelaran Utama

➢ Dampak cilik ing likuiditas

➢ Efek retensi banyu sing apik banget

➢ Kinerja Suspensi Apik banget

➢ Efek cilik ing permukaan hardened

Panyimpenan lan pangiriman

Sampeyan kudu disimpen lan dikirim ing kahanan garing lan resik ing wangun paket asli lan adoh saka panas.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Periode babar pisan rong taun.Gunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

Hydroxypropyl methyl cellulose HPMC LK10M ora kalebu bahan mbebayani.Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Material Safety Data Sheet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita