kaca-banner

produk

Sodium Naphthalene Sulfonate Formaldehyde FDN (Na2SO4 ≤5%) kanggo Campuran Beton

katrangan singkat:

1. Sodium naftalena sulfonat formaldehida FDN uga disebut naftalena adhedhasar superplasticizer, poli naftalena sulfonat, sulfonated naftalena formaldehida.Penampilane yaiku bubuk coklat entheng.Superplasticizer SNF digawe saka naftalena, asam sulfat, formaldehida lan basa cair, lan ngalami serangkaian reaksi kayata sulfonasi, hidrolisis, kondensasi lan netralisasi, banjur dikeringake dadi bubuk.

2. Naftalena sulfonat formaldehida umum diarani minangka superplasticizer kanggo beton, supaya iku utamané cocok kanggo prepatation saka dhuwur-kekuatan beton, steam-cured beton, adi beton, beton impermeable, beton anti banyu, plasticized beton, baja bar lan prategang. beton bertulang.Kajaba iku, formaldehida sodium naftalena sulfonat uga bisa digunakake minangka dispersant ing industri kulit, tekstil lan pewarna, lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

SNF-A minangka sintesis kimia, superplasticizer non-air entraining.Jeneng kimia: kondensasi formaldehida naftalena sulfonat, nduweni dispersi partikel semen sing kuwat.

Naphthalene superplasticizer SNF-A (2)

Spesifikasi Teknis

jeneng Superplasticizer adhedhasar naftalena SNF-A
CAS NO. 36290-04-7
KODE HS 3824401000
Penampilan bubuk kuning coklat
Fluida pati net (㎜) ≥ 230 (㎜㎜)
Kandungan klorida (%) < 0,3 (%)
Nilai PH 7-9
Tegangan lumahing (7 1 ± 1) × 10 -3(n/m)
Kandungan Na 2 SO 4 < 5 (%)
Ngurangi banyu ≥14(%)
Penetrasi banyu ≤ 90(%)
kandungan AIR ≤ 3,0(%)
Paket 25(Kg/bag)

Aplikasi

➢ Kemampuan adaptasi sing apik kanggo kabeh jinis semen, ningkatake operabilitas beton, digunakake ing dalan, sepur, Jembatan, terowongan, pembangkit listrik, DAM, bangunan dhuwur lan proyek liyane.

1. Dosis campuran ing 0.5% -1.0%, dosis campuran 0.75% dianjurake.

2. Siapke solusi sing dibutuhake.

3. Panggunaan langsung agen wêdakakêna diijini, utawa tambahan agen kasebut diterusake kanthi moisturisasi banyu (rasio banyu-semen: 60%).

Campuran garing

Pagelaran Utama

➢ SNF-A bisa menehi mortir kacepetan plasticizing cepet, efek liquifying dhuwur, efek entraining udara kurang.

➢ SNF-A kompatibilitas apik karo macem-macem jinis semen utawa gypsum binders, aditif liyane kayata de-foaming agen, thickener, retarder, expansive agen, akselerator etc.

➢ SNF-A cocok kanggo grout ubin, senyawa self-leveling, beton pasuryan adil uga hardener lantai werna.

Kinerja Produk

➢ SNF bisa digunakake minangka agen wetting kanggo mortar campuran garing kanggo entuk workability apik.

Panyimpenan lan pangiriman

Sampeyan kudu disimpen lan dikirim ing kahanan garing lan resik ing wangun paket asli lan adoh saka heat.After paket dibukak kanggo produksi, nyenyet re-sealing kudu dijupuk supaya ingress saka Kelembapan.

 urip beting

Urip beting 10 sasi.Gunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

Superplasticizer adhedhasar naftalena SNF-A ora kalebu bahan mbebayani. Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Lembar Data Keamanan Material.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita