kaca-banner

produk

Sulfonated Melamine Formaldehyde (SMF) Superplasticizer kanggo Campuran Beton

katrangan singkat:

1. Sulfonated Melamine Formaldehyde (SMF) uga disebut Sulfonated Melamine Formaldehyde, Sulfonated Melamine Formaldehyde Condensate, Sodium Melamine Formaldehyde.Iku jinis superplasticizer liyane kajaba Sulfonated Naphthalene Formaldehyde lan superplasticizer Polycarboxylate.

2. Super plasticizers minangka surfaktan hidrodinamik (agen reaktif lumahing) kanggo entuk workability dhuwur ing rasio w / c suda dening ngurangi gesekan antarane pari-parian.

3. Minangka banyu ngurangi admixtures, Sulfonated melamine formaldehyde (SMF) punika polimer digunakake ing semen lan plester-formulasi kanggo ngurangi isi banyu, nalika nambah fluidity lan workability saka campuran.Ing beton, tambahan SMF ing desain campuran sing cocog nyebabake porositas sing luwih murah, kekuatan mekanik sing luwih dhuwur, lan resistensi sing luwih apik kanggo lingkungan sing agresif.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

SM-F10 minangka superplasticizer wangun bubuk adhedhasar resin formaldehida melamin sulfonated, sing cocok kanggo mortir semen kanthi syarat fluiditas dhuwur lan kekuatan dhuwur.

Superplasticizer (10)

Spesifikasi Teknis

jeneng Superplasticizer Melamin Sulfonated SM-F10
CAS NO. 108-78-1
KODE HS 3824401000
Penampilan Wêdakakêna putih
Akeh Kapadhetan 400-700 (kg / m3
Mundhut garing sawise 30min.@ 105℃ ≤5(%)
Nilai pH larutan 20% @20 ℃ 7-9
SO₄²- kandungan ion 3~4(%)
kandungan ion CI ≤0,05(%)
Tes kandungan udara beton ≤ 3(%)
rasio ngurangi banyu ing test beton ≥14(%)
Paket 25(Kg/bag)

Aplikasi

➢ Mortir utawa slurry kanggo aplikasi grouting

➢ mortar Flowable kanggo aplikasi nyebar

➢ mortar flowable kanggo aplikasi sikat

➢ mortar Flowable kanggo aplikasi pumping

➢ Beton curing uap

➢ Mortir utawa beton campuran garing liyane

Campuran garing

Pagelaran Utama

➢ SM-F10 bisa menehi mortir kacepetan plasticizing cepet, efek liquifying dhuwur, efek entraining online kurang.

➢ SM-F10 kompatibilitas apik karo macem-macem jinis semen utawa gypsum binders, aditif liyane kayata de-foaming agen, thickener, retarder, expansive agen, akselerator etc.

➢ SM-F10 cocok kanggo grout kothak, senyawa self-leveling, beton pasuryan adil uga hardener lantai werna.

Kinerja Produk.

➢ SM-F10 bisa digunakake minangka agen wetting kanggo mortir campuran garing kanggo entuk workability apik.

Panyimpenan lan pangiriman

Sampeyan kudu disimpen lan dikirim ing kahanan garing lan resik ing wangun paket asli lan adoh saka heat.After paket dibukak kanggo produksi, nyenyet re-sealing kudu dijupuk supaya ingress saka Kelembapan.

 urip beting

Tetep ing kahanan garing lan adhem nganti 10 wulan.Kanggo panyimpenan materi sajrone umur rak, tes konfirmasi kualitas kudu ditindakake sadurunge digunakake.

 safety produk

ADHES ® SM-F10 ora kalebu bahan mbebayani. Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Lembar Data Keamanan Material.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita