kaca-banner

produk

Water Repellent Spray Silicone Hydrophobic Powder kanggo Waterproof Mortar

katrangan singkat:

ADHES® P760 Silicone Hydrophobic Powder minangka silane encapsulated ing wangun bubuk lan diprodhuksi dening pangatusan semprotan.Nyedhiyakake sifat hidrofobik lan anti banyu sing luar biasa ing permukaan lan akeh mortir bangunan adhedhasar semen.

ADHES® P760 digunakake ing mortir semen, mortir anti banyu, bahan sambungan, mortir sealing, etc.Gampang dicampur ing produksi mortir semen.Hydrophobicity ana hubungane karo jumlah aditif, bisa diatur miturut syarat pelanggan.

Ora ana wektu tundha wettability sawise nambah banyu, non entraining lan efek retarding.Ora ana efek kanggo atose lumahing, kekuatan adhesion lan kekuatan compressive.

Uga dianggo ing kahanan alkalin (PH 11-12).


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ADHES® P760 minangka produk hidrofobik lan anti banyu sing efektif banget sing ditrapake ing mortir adhedhasar semen, bubuk putih, kanthi efektif bisa ningkatake sifat hidrofobik lan daya tahan.

Iku utamané cocok kanggo lumahing hidrofobik lan awak kahanan hidrofobik.Liwat reaksi kimia, nglindhungi bangunan basa semen lan lumahing mortir lan matriks, ngalangi seng nembus banyu.

Anti lembab (6)

Spesifikasi Teknis

jeneng ADHES® Moisture repellent P760
KODE HS 3910000000
Penampilan Bubuk putih free flowing
Komponen aditif silikon
Bahan aktif Slkoxy silane
Kapadhetan akeh (g/l) 200-390 g / l
diameteripun gandum 120μm
Kelembapan ≤2,0%
Nilai PH 7.0-8.5 (Larutan banyu sing ngemot dispersi 10%)
Paket 10/15 (Kg/bag)

Aplikasi

ADHES® P760 utamane ditrapake kanggo sistem mortir adhedhasar semen kanthi syarat hidrofobik lan anti banyu sing dhuwur.

➢ Water proofing mortar; Tile grouts

➢ Sistem mortar berbasis semen

➢ Utamané cocok kanggo plesteran mortir, batch hanging mortar, bahan sambungan, sealing mortar/ukuran

anti banyu

Pagelaran Utama

Digunakake kanggo sistem basis semen anti banyu wêdakakêna, nambah repellent banyu

➢ Ngurangi panyerepan banyu

➢ Ningkatake daya tahan bahan bangunan adhedhasar semen

➢ Hubungan linear antarane hidrofobik lan jumlah aditif

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing papan sing garing kanthi suhu ngisor 25 ° C lan gunakake sajrone 6 wulan.

Yen tas packing numpuk munggah, rusak utawa dibukak kanggo dangu, iku gampang kanggo nimbulaké wêdakakêna polimer redispersible kanggo agglomerate.

 urip beting

Urip beting 1 taun.Gunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

ADHES® P760 ora kalebu bahan mbebayani. Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Lembar Data Keamanan Material.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhenganproduk