kaca-banner

produk

Hydroxyethyl Methyl Cellulose(HEMC) 9032-42-2 LH40M kanggo Adhesive Tile C2 Kanthi Wektu Bukak Lama

katrangan singkat:

Hidroksietil metil selulosa(HEMC) minangka polimer larut banyu sing umum digunakake minangka pengental, agen gelling, lan adesif.Iki dijupuk kanthi reaksi kimia metil selulosa lan alkohol vinil klorida.HEMC nduweni kelarutan lan kelancaran sing apik, lan akeh digunakake ing lapangan kayata lapisan banyu, bahan bangunan, tekstil, produk perawatan pribadi, lan panganan.

Ing lapisan adhedhasar banyu, HEMC bisa muter peran ing thickening lan kontrol viskositas, Ngapikake flowability lan kinerja nutupi lapisan, nggawe gampang kanggo aplikasi lan aplikasi.Ing bahan bangunan,MHEC thickenerumume digunakake ing produk kayata mortir campuran garing, mortir semen,adhesive kothak keramik, etc. Bisa nambah adhesion, nambah flowability, lan nambah resistance banyu lan kekiatan materi.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Hydroxyethyl Methyl Cellulose Ether LH40M minangka aditif multifungsi kanggo produk siap-campur lan campuran garing.Iku agen penylametan banyu efisien dhuwur, thickener, stabilizer, adhesive, film-mbentuk agen ing bahan bangunan.

HEMC

Spesifikasi Teknis

jeneng Hidroksietil metil selulosa LH40M
kode HS 3912390000
Nomer CAS 9032-42-2
Penampilan Bubuk putih bebas mili
Akeh Kapadhetan 19~38(lb/ft 3) (0.5~0.7) (g/cm 3 )
Kandungan metil 19.0-24.0 (%)
Kandungan hidroksietil 4.0-12.0 (%)
Suhu gelling 70-90 (℃)
isi Kelembapan ≤5,0 (%)
Nilai PH 5.0--9.0
Sisa (Ash) ≤5,0 (%)
Viskositas (solusi 2%) 40.000(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃Solusi)-10%+20%
Paket 25 (kg/bag)

Aplikasi

➢ Mortar kanggo insulasi mortar

➢ Dempul tembok interior/eksterior

➢ Plaster Gypsum

➢ Adhesive ubin keramik

➢ Mortar umum

Konstruksi aditif-2

Pagelaran Utama

➢ Wektu mbukak standar

➢ Tahan slip standar

➢ Penylametan banyu standar

➢ Kekuwatan adhesi tarik sing cukup

➢ Kinerja konstruksi sing apik banget

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem ing paket asline.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake sanalika bisa kanggo nyegah kelembapan;

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Periode babar pisan rong taun.Gunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

Hydroxyethyl methyl cellulose HEMC ora kalebu bahan sing mbebayani.Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Material Safety Data Sheet.

HPMC


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita