kaca-banner

produk

Bubuk Polimer Redispersible (rdp) Bubuk Kopolimer EVA Hidrofobik

katrangan singkat:

ADHES® VE3311 Re-dispersible Polymer Powder kalebu bubuk polimer sing dipolimerisasi dening etilena-vinil asetat Kopolimer, amarga introduksi bahan alkil silikon sajrone proses produksi, VE3311 duweni efek hidrofobik sing kuat lan kemampuan kerja sing apik;efek hidrofobik kuwat lan kekuatan tensile banget;bisa nambah hydrophobicity lan kekuatan iketan saka mortir èfèktif.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ADHES® VE3311 Re-dispersible Polymer Powder kalebu bubuk polimer sing dipolimerisasi dening etilena-vinil asetat Kopolimer, amarga introduksi bahan alkil silikon sajrone proses produksi, VE3311 duweni efek hidrofobik sing kuat lan kemampuan kerja sing apik;efek hidrofobik kuwat lan kekuatan tensile banget;bisa nambah hydrophobicity lan kekuatan iketan saka mortir èfèktif.

Re-dispersible Polymer Powder VE3311 minangka pengikat polimer lan uga menehi efek hidrofobik.Digabungake karo binder anorganik, wêdakakêna bakal nyedhiyakake kemampuan kerja sing apik banget;mortir cured karo VE3311 wis apik adhesion, keluwesan, deformability lan resistance abrasion.

Minangka asil saka komposisi khusus wêdakakêna, mortir diowahi karo ADHES® VE3311 bakal duwe efek langgeng ing repellency banyu.

EVA COPOLYMER POWDER

Spesifikasi Teknis

jeneng Wêdakakêna polimer redispersible VE3311
CAS NO. 24937-78-8
KODE HS 3905290000
Penampilan Putih, bubuk sing mili bebas
Koloid protèktif Polivinil alkohol
Aditif Mineral anti-caking agen
Sisa Kelembapan ≤ 1%
Akeh Kapadhetan 400-650 (g/l)
Abu (kobong ing ngisor 1000 ℃) 10±2%
Suhu pambentukan film paling murah (℃) 0 ℃
Properti film Fleksibilitas dhuwur
Nilai pH 5-9 (Solusi banyu sing ngandhut 10% dispersi)
Keamanan Non-beracun
Paket 25(Kg/bag)

Aplikasi

➢ Genteng grout

➢ Gypsum grout

➢ Plester (anti retak) mortar

➢ Water-proofing mortar, sistem isolasi

bubuk redispersible (2)

Pagelaran Utama

➢ Ningkatake efek hidrofobik

➢ Nyedhiyakake kinerja konstruksi sing apik

➢ Kinerja redispersi sing apik banget

➢ Ngapikake keluwesan lan kekuatan tarik bahan kanthi efektif

➢ Ngurangi panggunaan banyu

➢ Ngapikake sifat rheologis lan bisa digunakake saka mortir

➢ Tambah wektu mbukak

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem ing paket asline.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake kanthi cepet supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Mangga nggunakake ing 6 sasi, nggunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

ADHES ® Re-dispersible Polymer Powder kalebu produk non-beracun.

Kita menehi saran supaya kabeh pelanggan sing nggunakake ADHES ® RDP lan wong-wong sing sesambungan karo kita maca Lembar Data Safety Material kanthi teliti.Pakar safety kita seneng menehi saran babagan masalah safety, kesehatan, lan lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita