kaca-banner

produk

Etilen-vinil Asetat Copolymer RD Powder Emisi Rendah

katrangan singkat:

ADHES® VE3011 punika non-defoamable re-dispersible wêdakakêna polimer adhedhasar vinyl asetat-etilena kopolimer, utamané cocok kanggo bahan dekoratif lendhut diatom lan self-leveling mortir lantai.Perusahaan Longou yaiku Produsen Rdp, bubuk polimer sing bisa dibubarake maneh ADHES® VE3011 yaiku produk sing bebas emisi formaldehida.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ADHES® VE3011 punika non-defoamable re-dispersible wêdakakêna polimer adhedhasar vinyl asetat-etilena kopolimer, utamané cocok kanggo bahan dekoratif lendhut diatom lan self-leveling mortir lantai.Perusahaan Longou yaiku Produsen Rdp, bubuk polimer redispersible ADHES® VE3011 kanggo motar minangka produk sing bebas emisi formaldehida.Bisa digunakake kanggo ngramu produk sing nyukupi syarat EMICODE EC1PLUS standar Eropa.

Sajrone operasi konstruksi, bubuk polimer redispersible ADHES® VE3011 bisa nyedhiyakake rheologi lan kemampuan kerja sing apik, ningkatake aliran lan leveling kanthi signifikan, nyuda kabutuhan banyu.Nalika tataran hardening, mortir karo emisi kurang EVA polymer bakal katon final apik lan flatness, kekuatan final dhuwur lan kohesi dhuwur, nambah keluwesan, nambah stabilitas siklus beku-thaw, resistance nyandhang optimized lan resistance impact.

polimer bubuk redispersible

Spesifikasi Teknis

jeneng Redispersible bubuk polimer VE3011
CAS NO. 24937-78-8
KODE HS 3905290000
Penampilan Putih, bubuk sing mili bebas
Koloid protèktif Polivinil alkohol
Aditif Mineral anti-caking agen
Sisa Kelembapan ≤ 1%
Akeh Kapadhetan 400-650 (g/l)
Abu (kobong ing ngisor 1000 ℃) 10±2%
Suhu pambentukan film paling murah (℃) 3 ℃
Properti film Luwih atos
Nilai pH 5-8 (Solusi banyu sing ngandhut 10% dispersi)
Keamanan Non-beracun
Paket 25(Kg/bag)

Aplikasi

Digunakake ing sistem hidrolik lan non-hidrolik.ADHES® VE3011 khusus digunakake kanggo ngembangake sawetara produk, sing kudu memenuhi standar Eropa EMICODE EC1PLUS lan ing wektu sing padha nduweni emisi formaldehida sing sithik banget.

➢ Utamané cocok kanggo bahan hiasan tembok interior lumpur diatom

➢ Highly dianjurake kanggo adhesive kothak flowable

➢ Cocog kanggo aplikasi lantai basis semen lan gypsum

➢ Self-leveling ground leveling mortar, utamane kanggo sistem bebas kasein

➢ Produk becik kanggo rampung konstruksi manual lan pumping

bubuk redispersible (2)

Pagelaran Utama

Sajrone operasi konstruksi:

➢ Rheologi lan kemampuan kerja sing apik

➢ Ngapikake aliran lan leveling kanthi signifikan

➢ Menehi cairan mortir lantai dinamis permukaan sing apik banget lan efek fusi sajrone konstruksi pompa

➢ Ngurangi kabutuhan banyu

➢ Kondisi lengket mulus

➢ Wettability becik

➢ Optimized leveling lan kompatibilitas banget karo agen leveling sintetik

➢ Redispersi cepet

➢ Emisi sing sithik banget

Tahap hardening:

➢ Penampilan akhir sing apik banget lan rata

➢ Kekuwatan pungkasan sing dhuwur lan kohesi dhuwur

➢ Ngapikake kekuatan ikatan

➢ Tambah keluwesan

➢ Ningkatake stabilitas siklus beku-cair

➢ Optimized nyandhang resistance lan impact resistance

➢ Nyuda kemungkinan shrinkage lan retak

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem ing paket asline.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake kanthi cepet supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Mangga nggunakake ing 6 sasi, nggunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

ADHES ® Re-dispersible Polymer Powder kalebu produk non-beracun.

Kita menehi saran supaya kabeh pelanggan sing nggunakake ADHES ® RDP lan wong-wong sing sesambungan karo kita maca Lembar Data Safety Material kanthi teliti.Pakar safety kita seneng menehi saran babagan masalah safety, kesehatan, lan lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita