kaca-banner

produk

TA2160 EVA Copolymer kanggo C2 Tile Setelan

katrangan singkat:

ADHES® TA2160 minangka bubuk polimer redispersible (RDP) adhedhasar kopolimer etilena-vinil asetat.Cocog kanggo semen, jeruk lan gypsum modifikasi mortir campuran garing.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ADHES® TA2160bubuk polimer redispersible (RDP)adhedhasar kopolimer etilena-vinil asetat.Cocog kanggo semen, jeruk lan gypsum modifikasi mortir campuran garing.

Sajrone operasi, wêdakakêna polimer redispersible AP2160 duwe dispersibility apik, bisa nambah workability lan rheological property mortir, ngluwihi wektu mbukak.
Sajrone hardening phased, polimer VAE kanggo setelan kothak menehi mortir kekuatan iketan banget, nambah kekuatan resistance nyandhang, nambah kohesi lan kekuatan.

Redispersible polymer power VAE Powder AP2160 nalika digunakake karo semen, gypsum lan bahan semen anorganik liyane bebarengan bisa nambah kekuatan adhesion antarane mortir lan support biasa antarane pasukan adhesive, nambah kekuatan cohesive lan workability saka mortir lan nemen nambah kekuatan tensile saka bahan, anti -gelar mlengkung lan nambah pembekuan lan thawing resistance saka mortir.

Fleksibilitas bubuk redispersible

Spesifikasi Teknis

jeneng Redispersible polimer bubuk TA2160
CAS NO. 24937-78-8
KODE HS 3905290000
Penampilan Putih, bubuk sing mili bebas
Koloid protèktif Polivinil alkohol
Aditif Mineral anti-caking agen
Sisa Kelembapan ≤ 1%
Akeh Kapadhetan 400-650 (g/l)
Abu (kobong ing ngisor 1000 ℃) 12±2%
Suhu pambentukan film paling murah (℃) 2 ℃
Properti film Kurang atose
Nilai pH 5-9 (Solusi banyu sing ngandhut 10% dispersi)
Keamanan Non-beracun
Paket 25(Kg/bag)

Aplikasi

➢ Adhesive Tile standar tipe C1

➢ Adhesive Tile standar tipe C2

bubuk redispersible (2)

Pagelaran Utama

Sajrone operasi

➢ Dispersibilitas apik

➢ Ngurangi banyu sing digunakake

➢ Ningkatake kemampuan kerja lan properti rheologis mortir

➢ Jam buka tambah

Sajrone hardening phased

➢ Kekuwatan ikatan sing apik banget

➢ Ningkatake keluwesan mortir

➢ Ngapikake adhesi

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem ing paket asline.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake kanthi cepet supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Mangga nggunakake ing 6 sasi, nggunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

ADHES ® Re-dispersible Polymer Powder kalebu produk non-beracun.

Kita menehi saran supaya kabeh pelanggan sing nggunakake ADHES ® RDP lan wong-wong sing sesambungan karo kita maca Lembar Data Safety Material kanthi teliti.Pakar safety kita seneng menehi saran babagan masalah safety, kesehatan, lan lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita