kaca-banner

produk

HPMC LK80M Kanthi Kemampuan Thickening Dhuwur

katrangan singkat:

MODCELL ® HPMC LK80M minangka jinis hidroksipropil metil selulosa (HPMC) kanthi kemampuan penebalan sing dhuwur, yaiku eter selulosa non ionik sing asale saka selulosa katun sing diresiki kanthi alami.Nduweni kaluwihan kayata kelarutan banyu, retensi banyu, nilai pH sing stabil, lan aktivitas permukaan.Kajaba iku, nuduhake kabisan gelling lan thickening ing suhu sing beda-beda, dadi pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi.Kajaba iku, varian HPMC iki uga nuduhake karakteristik kayata pembentukan film semen, pelumasan, lan tahan jamur.Amarga kinerja sing apik banget, MODCELL ® HPMC LK80M digunakake ing macem-macem industri.Apa ing industri konstruksi, farmasi, panganan, utawa kosmetik, MODCELL ® HPMC LK80M minangka bahan serbaguna lan dipercaya.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Hydroxypropyl Methyl Cellulose Ether LK80M minangka aditif multifungsi kanggo produk siap-campur lan campuran garing.Iku agen penylametan banyu efisien dhuwur, thickener, stabilizer, adhesive, film-mbentuk agen ing bahan bangunan.

HPMC penylametan banyu dhuwur

Spesifikasi Teknis

jeneng

Hydroxypropyl Methyl Cellulose LK80M

CAS NO.

9004-65-3

KODE HS

3912390000

Penampilan

Wêdakakêna putih

Kapadhetan akeh (g/cm3

19,0--38(0,5-0,7) (lb/ft 3) (g/cm 3 )

Kandungan metil

19.0--24.0(%)

Kandungan hidroksipropil

4.0--12.0(%)

Suhu gelling

70--90(℃)

isi Kelembapan

≤5.0(%)

Nilai PH

5.0--9.0

Sisa (Ash)

≤5.0(%)

Viskositas (Solusi 2%)

80.000(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃, -10%+20%)

Paket

25 (kg/bag)

Aplikasi

➢ Mortar kanggo insulasi mortar

➢ Dempul tembok interior lan njaba

➢ Plaster Gypsum

➢ Adhesive ubin keramik

➢ Mortar umum

penebalan HPMC

Pagelaran Utama

➢ Wektu mbukak dawa

➢ Tahan slip dhuwur

➢ Penylametan banyu dhuwur

➢ Kekuwatan adhesi tarik sing cukup

➢ Ningkatake kemampuan kerja

Panyimpenan lan pangiriman

Sampeyan kudu disimpen lan dikirim ing kahanan garing lan resik ing wangun paket asli lan adoh saka panas.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Periode babar pisan rong taun.Gunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

Hydroxypropyl methyl cellulose HPMC LK10M ora kalebu bahan mbebayani.Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Material Safety Data Sheet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita