kaca-banner

produk

LE80M Ekonomi Tipe HPMC kanggo Tile Adhesive

katrangan singkat:

MODCELL Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC) minangka eter selulosa sing apik banget kanthi sawetara sifat sing mupangati.Kelarutan banyu, penylametan banyu, non-ionisitas, nilai pH stabil, aktivitas permukaan, keterbalikan gel, sifat penebalan, sifat pembentuk film sementasi, lubricity, properti anti-jamur, lan liya-liyane nggawe produk sing penting ing pirang-pirang industri.Aplikasi sing ora kaetung entuk manfaat saka versatility lan linuwih saka MODCELL HPMC, dadi pilihan sing paling apik kanggo pasar modern.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Hydroxypropyl methyl cellulose HPMC LE80M minangka aditif multifungsi kanggo produk siap-campur lan campuran garing.Iku agen penylametan banyu efisien dhuwur, thickener, stabilizer, adhesive, film-mbentuk agen ing bahan bangunan.

hidroksipropilmetilselulosa

Spesifikasi Teknis

jeneng

Hydroxypropyl Methyl Cellulose LE80M

CAS NO.

9004-65-3

KODE HS

3912390000

Penampilan

Wêdakakêna putih

Kapadhetan akeh (g/cm3

19,0--38(0,5-0,7) (lb/ft 3) (g/cm 3 )

Kandungan metil

28.0--30.0(%)

Kandungan hidroksipropil

7.5--12.0(%)

Suhu gelling

58--64(℃)

isi Kelembapan

≤5.0(%)

Nilai PH

5.0--9.0

Sisa (Ash)

≤5.0(%)

Viskositas (Solusi 2%)

80.000(mPa.s, Brookfield 20rpm 20℃, -10%+20%)

Paket

25 (kg/bag)

Aplikasi

➢ Mortar kanggo insulasi mortar

➢ Dempul tembok interior/eksterior

➢ Plaster Gypsum

➢ Adhesive ubin keramik

➢ Mortar umum

Kothak keramik

Pagelaran Utama

➢ Wektu mbukak standar

➢ Tahan slip standar

➢ Penylametan banyu standar

➢ Kekuwatan adhesi tarik sing cukup

➢ Kapabilitas standar

Panyimpenan lan pangiriman

Sampeyan kudu disimpen lan dikirim ing kahanan garing lan resik ing wangun paket asli lan adoh saka panas.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Periode babar pisan rong taun.Gunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

Hydroxypropyl methyl cellulose HPMC LK10M ora kalebu bahan mbebayani.Informasi luwih lengkap babagan aspek safety diwenehi ing Material Safety Data Sheet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita