kaca-banner

produk

Redispersible Polymer Powder 24937-78-8 EVA Kopolimer

katrangan singkat:

Bubuk Polimer Redispersible kalebu bubuk polimer sing dipolimerisasi dening kopolimer etilena-vinil asetat.Wêdakakêna RD akeh digunakake ing mortir semen, grouts lan adhesives, lan putties lan plester adhedhasar gypsum.

Wêdakakêna redispersible ora mung digunakake ing kombinasi binder anorganik, kayata semen adhedhasar mortir tipis-amben, gypsum basis putty, SLF mortir, wall plester mortir, kothak adhesive, grouts, uga minangka binder khusus ing sistem ikatan resin sintesis.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ADHES® TA2150 Re-dispersible Polymer Powder kalebu bubuk polimer sing dipolimerisasi dening kopolimer etilena-vinil asetat.Produk iki nduweni adhesi sing apik, plastisitas, kemampuan deformasi sing kuwat.

TA21501

Spesifikasi Teknis

jeneng Redispersible polimer bubuk AP2080
CAS NO. 24937-78-8
KODE HS 3905290000
Penampilan Putih, bubuk sing mili bebas
Koloid protèktif Polivinil alkohol
Aditif Mineral anti-caking agen
Sisa Kelembapan ≤ 1%
Akeh Kapadhetan 400-650 (g/l)
Abu (kobong ing ngisor 1000 ℃) 12±2%
Suhu pambentukan film paling murah (℃) 0 ℃
Properti film Hard
Nilai pH 5-9 (Solusi banyu sing ngandhut 10% dispersi)
Keamanan Non-beracun
Paket 25(Kg/bag)

Aplikasi

➢ Gipsum mortar, bonding mortar

➢ Agen antarmuka, sealant

➢ Dempul tembok

➢ C1 C2 adhesive kothak

bubuk redispersible (2)

Pagelaran Utama

➢ Kinerja redispersi sing apik banget

➢ Ningkatake kinerja rheologis lan kerja mortir

➢ Tambah wektu mbukak

➢ Ningkatake kekuwatan ikatan

➢ Tambah kekuatan kohesif

➢ Keluwesan sing apik lan tahan impact

➢ Ngurangi cracking

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem ing paket asline.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake kanthi cepet supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Mangga nggunakake ing 6 sasi, nggunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

ADHES ® Re-dispersible Polymer Powder kalebu produk non-beracun.

Kita menehi saran supaya kabeh pelanggan sing nggunakake ADHES ® RDP lan wong-wong sing sesambungan karo kita maca Lembar Data Safety Material kanthi teliti.Pakar safety kita seneng menehi saran babagan masalah safety, kesehatan, lan lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita