kaca-banner

produk

Redispersible Emulsion Powder 24937-78-8 Water Proof Mortar Grade RDP

katrangan singkat:

ADHES® VE3211 Re-dispersible Emulsion Powder kalebu bubuk polimer sing dipolimerisasi dening kopolimer etilena vinil asetat, yaiku bubuk emulsi alus.Produk iki nduweni keluwesan sing apik, resistance impact, kanthi efektif ningkatake adhesi antarane mortir lan dhukungan biasa.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ADHES® VE3211 Redispersible Emulsion Powder kalebu bubuk polimer sing dipolimerisasi dening kopolimer etilena vinil asetat, yaiku bubuk emulsi alus.Produk iki nduweni keluwesan sing apik, resistance impact, kanthi efektif ningkatake adhesi antarane mortir lan dhukungan biasa.

Minangka polimer fleksibel, bubuk emulsi re-dispersible ADHES® VE3211 utamané cocog kanggo bahan bangunan sing kena tekanan termal utawa mekanik.Nyedhiyakake resistensi dampak sing apik lan mbantu nyuda pembentukan retakan ing aplikasi lapisan tipis.Wêdakakêna emulsi redispersible VE3211 nyedhiyakake adhesi sing apik sanajan ing substrat sing angel.

Wêdakakêna polimer redispersible yaiku bubuk redispersible larut banyu, sing dipérang dadi kopolimer etilena vinil asetat, kopolimer vinil asetat / kopolimer etilena tersier, kopolimer asam akrilik lan liya-liyane.Sawise pangatusan semprotan, pengikat bubuk digawe saka polivinil alkohol minangka koloid protèktif.Wêdakakêna emulsi vae iki bisa cepet kasebar menyang emulsi sawise kontak karo banyu, amarga bubuk emulsi redispersible nduweni kemampuan ikatan sing dhuwur, kayata tahan banyu, konstruksi lan insulasi panas, saéngga ruang lingkup aplikasi kasebut arang banget.

Fleksibilitas bubuk redispersible

Spesifikasi Teknis

jeneng Wêdakakêna polimer redispersible VE3211
CAS NO. 24937-78-8
KODE HS 3905290000
Penampilan Putih, bubuk sing mili bebas
Koloid protèktif Polivinil alkohol
Aditif Mineral anti-caking agen
Sisa Kelembapan ≤ 1%
Akeh Kapadhetan 400-650 (g/l)
Abu (kobong ing ngisor 1000 ℃) 15±2%
Suhu pambentukan film paling murah (℃) 0 ℃
Properti film Fleksibilitas
Nilai pH 5-9 (Solusi banyu sing ngandhut 10% dispersi)
Keamanan Non-beracun
Paket 25(Kg/bag)

Aplikasi

➢ Isolasi (EPS, XPS) mortar anti retak

➢ Plester (anti retak) mortar

➢ C2 Tile Adhesion

➢ CG1 caulk

➢ sistem isolasi

➢ Tembok njaba dempul fleksibel, mortar lapisan tipis fleksibel

bubuk redispersible (2)

Pagelaran Utama

➢ Ningkatake kekuatan adhesion saka macem-macem bahan kanthi efektif

➢ Kinerja redispersi sing apik banget

➢ Ngapikake keluwesan lan kekuatan tarik bahan kanthi efektif

➢ Ngurangi panggunaan banyu

➢ Ngapikake sifat rheologis lan bisa digunakake saka mortir

➢ Tambah wektu mbukak

➢ Ningkatake tahan cuaca.

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem ing paket asline.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake kanthi cepet supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Mangga nggunakake ing 6 sasi, nggunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

ADHES ® Re-dispersible Polymer Powder kalebu produk non-beracun.

Kita menehi saran supaya kabeh pelanggan sing nggunakake ADHES ® RDP lan wong-wong sing sesambungan karo kita maca Lembar Data Safety Material kanthi teliti.Pakar safety kita seneng menehi saran babagan masalah safety, kesehatan, lan lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita