kaca-banner

produk

Konstruksi Grade Redispersible Polymer Powder RDP kanggo C2S2 Tile Adhesive

katrangan singkat:

ADHES® TA2180 minangka bubuk polimer sing bisa disebar maneh adhedhasar terpolimer vinil asetat, etilena lan asam akrilik.Cocog kanggo semen, jeruk lan gypsum modifikasi mortir campuran garing.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

ADHES® TA2180bubuk polimer re-dispersibleadhedhasar terpolimer vinil asetat, etilena lan asam akrilik.Cocog kanggo semen, jeruk lan gypsum modifikasi mortir campuran garing.

Redispersible Polymer Powder sakaLongominangka komponen penting ing industri konstruksi, nyedhiyakake kinerja sing luwih apik, adhesi sing apik, fleksibel, awet, lan tahan banyu kanggo macem-macem bahan bubuk garing.Kemampuan kanggo nggawe film sing kuwat lan fleksibel sawise penguapan banyu ndadekake bahan penting ing pirang-pirang produk adhedhasar semen lan gipsum, nyedhiyakake adhesi sing apik, tahan cuaca, lan sifat anti banyu.

polimer bubuk redispersible

Spesifikasi Teknis

jeneng Redispersible polimer bubuk TA2160
CAS NO. 24937-78-8
KODE HS 3905290000
Penampilan Putih, bubuk sing mili bebas
Koloid protèktif Polivinil alkohol
Aditif Mineral anti-caking agen
Sisa Kelembapan ≤ 1%
Akeh Kapadhetan 400-650 (g/l)
Abu (kobong ing ngisor 1000 ℃) 12±2%
Suhu pambentukan film paling murah (℃) 0 ℃
Properti film keluwesan kurang
Nilai pH 5-9 (Solusi banyu sing ngandhut 10% dispersi)
Keamanan Non-beracun
Paket 25(Kg/bag)

Aplikasi

➢ Adhesi Genteng tipe C2

➢ Adhesi Genteng tipe C2S1

➢ Adhesi Genteng tipe C2S2

➢ Dempul fleksibel eksterior, Lapisan mortar tipis fleksibel

➢ Lantai tahan aus, Perbaikan Beton

bubuk redispersible (2)

Pagelaran Utama

➢ Kinerja redispersi sing apik banget

➢ Ngurangi konsumsi banyu

➢ Ngapikake rheologi lan sifat kerja mortir

➢ Wektu bukaan ditambahi

➢ Kekuwatan ikatan sing apik banget

➢ Tambah kekuatan kohesif

➢ Ningkatake resistensi nyandhang

Panyimpenan lan pangiriman

Simpen ing panggonan sing garing lan adhem ing paket asline.Sawise paket dibukak kanggo produksi, segel maneh kudu ditindakake kanthi cepet supaya ora kena kelembapan.

Paket: 25kg / tas, tas komposit plastik kertas multi-lapisan kanthi bukaan tutup tutup persegi, kanthi tas film polietilen lapisan njero.

 urip beting

Mangga nggunakake ing 6 sasi, nggunakake minangka awal sabisa ing suhu dhuwur lan asor, supaya dadi ora kanggo nambah kemungkinan caking.

 safety produk

ADHES ® Re-dispersible Polymer Powder kalebu produk non-beracun.

Kita menehi saran supaya kabeh pelanggan sing nggunakake ADHES ® RDP lan wong-wong sing sesambungan karo kita maca Lembar Data Safety Material kanthi teliti.Pakar safety kita seneng menehi saran babagan masalah safety, kesehatan, lan lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita